Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συνάντηση Μπόμπολα με Λυμπέρη

Συνάντηση Μπόμπολα με Λυμπέρη

Την προηγούμενη βδομάδα ο Όμιλος «Alpha Editions Α.Ε.» ανακοίνωσε στους εργαζόμενούς του ότι αναστέλλει την λειτουργία των περιοδικών «ΕΓΩ Weekly», «Τηλεκοντρόλ», «Κάθε Μέρα με την Αργυρώ», «4Τροχοί» και «Autobild», ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα τι πρόκειται να γίνει με τα περιοδικά «Hello» και «7 Ημέρες TV».

Να σημειωθεί ότι ο «Alpha Editions Α.Ε.» μετά από δικαστική απόφαση θεωρήθηκε διάδοχος εταιρεία της εταιρείας «Εκδόσεις Λυμπέρη» και ως εκ τούτου ήταν υποχρεωμένος να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα στους απολυμένους των «Εκδόσεων Λυμπέρη» καθώς και στην επαναπρόσληψή τους. Ωστόσο  ο «Alpha Editions Α.Ε.» ανέστειλε τη λειτουργία του με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο δρόμο της ανεργίας κι άλλοι εργαζόμενοι ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τους τίτλους των περιοδικών και ιδιαίτερα με τα περιοδικά «Hello» και «7 Ημέρες» που ανήκουν στον ίδιο Όμιλο («Alpha Editions Α.Ε.»), αλλά δεν έχουν αναστείλει την κυκλοφορία τους.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας και μετά την ανακοίνωση αναστολής της λειτουργίας υπήρξε συνάντηση του Αντώνη Λυμπέρη με τον Φώτη Μπόμπολα. Λογικό είναι ορισμένοι να θεωρούν ότι σκοπός της συνάντησης ήταν ενδεχόμενη συνεργασία για τα περιοδικά και ιδιαίτερα του «Hello», που εκδότρια είναι η σύζυγος του Αντώνη Λυμπέρη, Έλενα Μακρή-Λυμπέρη και υπάρχουν δεσμεύσεις με την ξένη εταιρεία που έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα του τίτλου στη χώρα μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε