Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα διδάσκουν στο «Star Academy»

Θα διδάσκουν στο «Star Academy»

Με γρήγορους αλλά προσεχτικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η «Μουσική Ακαδημία», ή όπως είναι διεθνώς γνωστό ως «Star Academy», το μουσικό show που προβάλλεται με επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες.

Μάλιστα όπως πληροφορήθηκα τα στελέχη του EPSILON είναι πολύ αισιόδοξα για την πορεία του και στη χώρα μας. Κι η αισιοδοξία τους αυτή δεν πηγάζει μόνο επειδή έχει κερδίζει το ενδιαφέρον σε όσες χώρες έχει προβληθεί, αλλά και από την πορεία των πρώτων casting που κάνουν αυτές τις μέρες καθώς, όπως μαθαίνω, έχουν δει υποψήφιους που διαθέτουν και ωραίες φωνές, αλλά και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Λόγω μάλιστα αυτής της διαδικασίας του casting “προδόθηκαν” και δύο καθηγητές που θα διδάξουν στη «Μουσική Ακαδημία» και είναι γνωστοί, αγαπητοί και καταξιωμένοι στο χώρο τους.

Πρόκειται για τους καθηγητές φωνητικής Βασίλη Δεναχή Κωστόπουλο και Πολίνα Πρελορέντζου που μαζί με τη Project Manager Ελευθερία Κεφαλά έχουν αναλάβει να βρουν αυτούς που θα φοιτήσουν στη «Μουσική Ακαδημία». Οι δύο γνωστοί και καταξιωμένοι μάλιστα καθηγητές… προδόθηκαν και με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 

 
Οι δύο τους λοιπόν, ο Βασίλης Δεναχής Κωστόπουλος και η Πολίνα Πρελορέντζου, θα αναλάβουν τα μαθήματα φωνητικής στους συμμετέχοντες. Εκτός όμως από τη φωνητική οι διαγωνιζόμενοι θα παρακολουθούν κι άλλα μαθήματα (όπως χορό και σκηνική παρουσία) και από άλλους έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές, προκειμένου να κρίνονται θετικά από την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα ώστε να συνεχίζουν να παραμένουν στο«Star Academy»…!
 

 
Μεθαύριο, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, ολοκληρώνεται στον Πολυχώρο «Ονείριον» στο Περιστέρι, η πρώτη φάση των casting στην Αθήνα και ακολουθούν αυτές σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο και ξανά Αθήνα για να επιλεγούν οι 16 σπουδαστές που θα λάβουν μέρος στο πετυχημένο μουσικό show…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε