Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι λέει η Ελεονώρα Μελέτη για την πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Τι λέει η Ελεονώρα Μελέτη για την πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Παρουσιάζει την εκπομπή για το «Survivor» αλλά κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα υπάρχει και συνέχεια στη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ. Τι λέει όμως η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη και μάλιστα σε όσους πιστεύουν ότι την επόμενη σεζόν θα παρουσιάσει infotainment εκπομπή στην πρωινή ζώνη του σταθμού;

Όπως ανέφερα σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit η παρουσιάστρια έδωσε συνέντευξη στο «Hello!» και στο εξώφυλλο υπάρχει τίτλος «Ελεονώρα Μελέτη: «το “Survivor” είναι μόνο η αρχή. Τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη!» και μέσα, στη συνέντευξη, αναφέρεται ότι «Έκλεισα στον ΣΚΑΪ, καθώς μου εξασφάλισε και την πρωινή infotainment ζώνη, από τον Σεπτέμβριο του 2017».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μου οι δηλώσεις αυτές δυσαρέστησαν στελέχη του ΣΚΑΪ, που φαίνεται να μην ήθελαν να βγουν τα… σχέδιά τους δημοσίως. Ωστόσο φαίνεται ότι η ίδια η παρουσιάστρια θέλει να ξεκαθαρίσει τη θέση της για την «πρωινή ζώνη» καθώς πριν από λίγο με αφορμή τη συνέντευξή της, ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στα social media κείμενο, στο οποίο αναφέρει ότι:

«Ήταν μια υπέροχη φωτογράφιση κ ευχαριστώ πολύ το περιοδικό “Hello!”. Ξέρω πως δεν είχε καμία πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα και να προκαλέσει συζητήσεις ωστόσο οφείλω να τοποθετηθώ για τον τίτλο ο οποίος φέρεται να είναι δική μου δήλωση. Ο τίτλος λοιπόν ΔΕΝ είναι δική μου δήλωση. Όποιος διαβάσει τη συνέντευξη θα δει ξεκάθαρα πως εγώ δεν έχω πει ποτέ “το survivor είναι μόνο η αρχή, τον Σεπτέμβριο επιστρέφω στην πρωινή ζώνη”. Όταν ενημερώθηκα για τον τίτλο ήταν ήδη αργά για να αντιδράσω ωστόσο φρόντισα να ενημερώσω η ίδια συναδέλφους που ενδεχομένως προβληματίζονταν από τον τίτλο και να τους διαβεβαιώσω πως δεν πρόκειται για δικά μου λόγια. Ενοχλήθηκα αρκετά για το ότι αυτά τα λόγια με τη βοήθεια των “εισαγωγικών” έγιναν από εκτίμηση των συναδέλφων , λόγια δικά μου κι εξέφρασα τη δυσαρέσκειά μου και στους ίδιους. Η λογική ήταν όπως μου μεταφέρθηκε πως αυτό συνέβη για να γίνει “πιο δυνατός ο τίτλος”. Θεωρώ πως δίνω καλές συνεντεύξεις που πάντα έχουν ζουμί. Το να οικειοποιούμαι όμως δηλώσεις που ποτέ δεν έκανα, δεν μπορώ να το δεκτώ. Αντιθέτως τα περιοδικά μπορούν κάλλιστα να μη με καλούν για εξώφυλλα αν βρίσκουν αυτά που λέω ανεπαρκή για πωλήσεις. Λυπάμαι που αρνούμαι δημόσια τον τίτλο και κάνω αυτή την τοποθέτηση αλλά θεωρώ άδικο για πολλούς να χρεώνομαι λόγια ανείπωτα από το στόμα μου, που αλλάζουν τόσο την αλήθεια όσο και την εικόνα μου. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

Αυτά λοιπόν έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη για να τονίσει πως αρνείται ότι έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ πως την επόμενη σεζόν θα παρουσιάζει εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Πάντως, όπως φαίνεται από τις παραπάνω δηλώσεις δεν διαψεύδει ότι έχει μιλήσει με στελέχη του σταθμού για infotainment εκπομπή σε άλλη ζώνη προγράμματος…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε