Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι λέει ο ALPHA για το «κόψιμο» της Σπυροπούλου

Τι λέει ο ALPHA για το «κόψιμο» της Σπυροπούλου

Και ξαφνικά από χθες, έσκασε ξανά η… είδηση ότι «κόβεται η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου», κάτι που βέβαια θεωρείται λογικό αν λάβει κανείς τις επιδόσεις της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο αυτή τη φορά η «είδηση» έσκασε από… παράπλευρα συμπεράσματα, καθώς κάποιοι θεώρησαν ότι μετά την αλλαγή στη διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ο πρώην διευθυντής του ALPHA 989, Σπύρος Χαριτάτος… οδεύει για το τηλεοπτικό τοπίο και δη για την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Ίσως αυτό να γίνει… κάποια στιγμή, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δεν έχει ακόμα ληφθεί καμία απόφαση για το τηλεοπτικό μέλλον του δημοσιογράφου, οπότε πολύ περισσότερο δεν έχει αποφασιστεί να αντικαταστήσει την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Μιλώντας μάλιστα με υψηλόβαθμο στέλεχος του ALPHA μου είπε πως «δεν έχει τεθεί θέμα “κοψίματος” της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” και η απόφαση είναι η εκπομπή να ολοκληρώσει τον κύκλο της κανονικά, στο τέλος της σεζόν, όπως είχε προγραμματιστεί από την αρχή»!

Έτσι λοιπόν για ακόμα μία φορά διαψεύδεται επίσημα η… είδηση για το «κόψιμο» της συγκεκριμένης εκπομπής που… είθισται οι φήμες να την «κόβουν» τουλάχιστον μία φορά το μήνα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε