Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Την… έφαγε το “Survivor”

Την… έφαγε το “Survivor”

Το “μαγείρεψαν” από εδώ, το “μαγείρεψαν” από εκεί και τελικά αποφάσισαν τι θα… φαγωθεί. Ή μάλλον… ποια θα “φαγωθεί”.

Όπως είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να βγάλουν στον αέρα καινούργια εκπομπή για το “Survivor” με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη. Αρχικός σκοπός τους ήταν η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Απριλίου και να προβάλλεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι.

Στα σχέδιά τους λοιπόν ήταν να σταματήσουν την εκπομπή “Σκάι στις 3” με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη θέση του στο καθημερινό πρόγραμμα να πάρει η εκπομπή “#Survivor” με την Ελεονώρα Μελέτη.

Αυτά… χθες, γιατί σήμερα αποφάσισαν όχι μόνο να βγάλουν την καινούργια εκπομπή νωρίτερα, αλλά και να… φάνε την Ελένη Ψυχούλη.

Ο πιο αδύναμος κρίκος λοιπόν απεδείχθη η μαγειρική εκπομπή “Chef στον αέρα” που σταματά την καθημερινή προβολή της και “μετακομίζει” στη ζώνη του σαββατοκύριακου. Κι αυτό θα γίνει πολύ νωρίτερα, από την επόμενη κιόλας βδομάδα αφού η εκπομπή για το ριάλιτι θα ξεκινήσει να προβάλλεται καθημερινά, στις 4 το μεσημέρι, από την Τετάρτη 19 Απριλίου. Βέβαια η πρεμιέρα της θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, αφού τα στελέχη του ΣΚΑΪ συνεχίζουν να ποντάρουν… με τρέλα στο απόκτημά τους, το ριάλιτι και θεωρούν ότι το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα θα… σουβλίσουν τους αντιπάλους τους με “όπλο” την καινούργια εκπομπή που θα διαθέτει υλικό από το ριάλιτί τους.

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και την πρεμιέρα του δικού τους «X Factor» πάνε μία βδομάδα αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 27 Απριλίου, ώστε την επόμενη βδομάδα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη να προβάλουν επεισόδια του “Survivor”.
Εντάξει…! Είναι φανερό ότι στο κανάλι του Φαλήρου είναι τόσο ενθουσιασμένοι από την πορεία του ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης που αν μπορούσαν θα έβγαζαν ακόμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους από τον Άγιο Δομίνικο. Βέβαια με την επιτυχία που γνωρίζουν στον ΣΚΑΪ ποτέ δεν ξέρεις μέχρι πού μπορεί να φτάσουν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε