Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τίτλοι τέλους για την Δούκισσα Νομικού

Τίτλοι τέλους για την Δούκισσα Νομικού

Η απόφαση είναι οριστική και προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα πρέπει να βρουν κάποιο πρόσωπο για να την αντικαταστήσει. Πάντως κάποιοι από τα στελέχη του σταθμού υποστηρίζουν ότι μαζί με την αποχώρησή της πρέπει να… αποσυρθεί και η εκπομπή από το τηλεοπτικό τοπίο…!

Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού και την εκπομπή «Joy» που μετά από δύο… μετακομίσεις βρέθηκε αυτή τη σεζόν στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η εκπομπή που ξεκίνησε από τον ΣΚΑΪ και βρέθηκε πέρυσι στο MEGA, φέτος βγαίνει από το κανάλι του Αμαρουσίου και θέλοντας να κερδίσουν τους τηλεθεατές έβαλαν να την παρουσιάζει η Δούκισσα. Τελικά όμως το τηλεοπτικό αποτέλεσμα δεν ήταν το καλύτερο και έτσι ακόμα και με την παρουσία της η εκπομπή συνέχισε να διαγράφει χαμηλές τηλεθεάσεις! Με το τέλος του χρόνου λοιπόν ολοκληρώθηκε και ο αρχικά εγκεκριμένος κύκλος της εκπομπής και τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχουν προχωρήσει επίσημα στην ανανέωση του συμβολαίου με την εταιρεία παραγωγής.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από τη λήξη του πρώτου κύκλου η Δούκισσα είχε πει στα στελέχη του ΑΝΤ1 ότι λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της δεν θα μπορούσε να συνεχίσει η ίδια στην παρουσίαση και για αυτό εξ’ αρχής είχε συμφωνήσει για αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή έως το τέλος του χρόνου. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες υπάρχει και ένα ακόμα «αγκάθι» στη συνέχεια της συνεργασίας της παρουσιάστριας που έχει να κάνει με τους σπόνσορες της εκπομπής καθώς δεν «συμβαδίζει» με τις υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητές της.

Έτσι λοιπόν θεωρείται σίγουρη η αποχώρησή της από την εκπομπή, ενώ στελέχη του ΑΝΤ1 εδώ και έναν μήνα περίπου προσπαθούν να δουν αν θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα στην παρουσίαση ή η εκπομπή «Joy» θα συνεχίσει χωρίς κάποιο κεντρικό παρουσιαστή. Βέβαια, όπως ανέφερα στην αρχή, υπάρχουν και κάποια στελέχη του ΑΝΤ1 που θεωρούν ότι έχουν πάρει πολλή… πίκρα από τη «Joy» και με δεδομένη την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού θα πρέπει η εκπομπή να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους…!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι η Δούκισσα θα συνεχίσει στο «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη αποδεικνύοντας ότι η σχέση της με τα στελέχη του ΑΝΤ1 παραμένουν άριστες παρά την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή «Joy». Άλλωστε είχαν από την αρχή συμφωνήσει ότι η συνεργασία τους στη συγκεκριμένη εκπομπή θα ήταν έως το τέλος του χρόνου και θα έκριναν από εκεί και πέρα τι θα γίνει, ενώ καταλαβαίνουν και τις δυσκολίες που έχει να συνεχίσει λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε