Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MEGA… γκρεμίζεται!

Το MEGA… γκρεμίζεται!

Συνεχίζονται οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων του MEGA που ζητούν τις οφειλόμενες αποδοχές τους, αλλά και ενημέρωση για τα προβλήματα του τηλεοπτικού σταθμού. Το κλίμα στο κανάλι της Μεσογείων είναι ιδιαίτερα βαρύ και όπως είναι λογικό όσο περνούν οι μέρες η αγωνία των εκατοντάδων εργαζομένων που στήριξαν τόσα χρόνια το σταθμό κορυφώνεται.

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η επόμενη βδομάδα καθώς στις 19 Μαΐου πρέπει να καταβληθεί η δόση του ομολογιακού δανείου στις πιστώτριες τράπεζες, κάτι που μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρξει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και είσοδος νέων επενδυτών. Ωστόσο, ακόμα και αν συμβεί αυτό, όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες στο MEGA καταστούν δύσκολη την επιστροφή του τηλεοπτικού σταθμού στην «πρώτη γραμμή».

Με τις δικαιολογημένες στάσεις εργασίας των εργαζομένων το πρόγραμμα του σταθμού απλά συντηρείται για να μην πέσει «μαύρο» και συνεχίζεται η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, αποτυπώνοντας τη στάση των τηλεθεατών. Ό,τι «χτιζόταν» τόσα χρόνια στο κανάλι της Μεσογείων «γκρεμίστηκε» σε λίγους μήνες και ακόμα και αν υπάρξουν θετικές εξελίξεις, θα είναι πολύ δύσκολο να «μπουν» ξανά οι τηλεθεατές στη συχνότητά του.

Άλλωστε για να υπάρξει κάποιο νέο πρόγραμμα, εκτός των δελτίων ειδήσεων και ορισμένων τηλεοπτικών εκπομπών, θα πάρει αρκετό καιρό. Ακόμα λοιπόν και σε θετική εξέλιξη θα απαιτηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να «μαζέψουν τα γκρεμισμένα» κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με τις «πλάτες» των εργαζομένων που θα πρέπει όμως να νιώσουν ασφάλεια από τους μετόχους που «γκρέμισαν» ό,τι είχε «χτιστεί» εδώ και χρόνια…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε