Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το MEGA συνεχίζει να… κατρακυλά!

Το MEGA συνεχίζει να… κατρακυλά!

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για το μέλλον ενός από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, του MEGA, αλλά και των εργαζομένων του. Μετά από σειρά επαφών η «μπάλα» βρίσκεται πλέον στις πιστώτριες τράπεζες που πρέπει να απαντήσουν αν δέχονται το σχέδιο που κατατέθηκε για αναδιάρθρωση του χρέους.

Έγκυρες πηγές υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει θετική απάντηση από τις τράπεζες και έτσι θα δρομολογηθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την είσοδο και νέων επενδυτών που έχουν ήδη μελετήσει σχέδιο επαναλειτουργίας της εταιρείας για να επανέλθει σε ορθή πορεία, αλλά και να μπορέσει να διεκδικήσει μία από τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες.

Ωστόσο είναι φανερό ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος με αποτέλεσμα την προηγούμενη βδομάδα το MEGA να σημειώσει τη μεγαλύτερη πτήση του στους πίνακες τηλεθέασης και ο τηλεοπτικός σταθμός που πρωταγωνιστούσε στις κούρσες τηλεθέασης να αγωνιά για να παραμείνει εντός αγώνα. Συγκεκριμένα την προηγούμενη βδομάδα, από 20 έως 26 Ιουνίου, το MEGA βρέθηκε στην έκτη θέση, πίσω από τους (κατά σειρά) ΑΝΤ1, ALPHA, STAR, ΕΡΤ1 και ΣΚΑΪ σημειώνοντας 8,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο.

Έτσι οι ίδιοι… αισιόδοξοι κύκλοι που προανέφερα και που κάνουν λόγο για θετική εξέλιξη συζητήσεων του MEGA με τις πιστώτριες τράπεζες ανησυχούν για την… κατρακύλα του τηλεοπτικού σταθμού υποστηρίζοντας ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά και πολύς κόπος από τον τηλεοπτικό σταθμό για να επαναφέρει τους τηλεθεατές στη συχνότητά του. Και βέβαια για να γίνει αυτό – εκτός από το να υπάρξει πρόγραμμα – θα πρέπει να βάλουν «πλάτες» οι εργαζόμενοί του που συνεχίζουν να αγωνιούν για το τι συμβαίνει αφού δεν έχουν καμία επίσημη ανακοίνωση! Μέχρι να γίνει αυτό όμως η κατρακύλα συνεχίζεται και το MEGA διαγράφει τηλεθεάσεις που πριν από λίγα χρόνια θα εισέπραττε μόνο αν έπεφτε –τεχνικά- «μαύρο» στη συχνότητά του…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε