Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Master Chef» επιστρέφει

Το «Master Chef» επιστρέφει

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο από το οποίο… αποχώρησε κακήν κακώς. Ο λόγος για το ριάλιτι μαγειρικής, το «Master Chef» που ο δεύτερος κύκλος του στη χώρα μας με όσα συνέβησαν στο MEGA … διακόπηκε χωρίς να ολοκληρωθεί. Αυτή τη φορά όμως το «Master Chef» θα είναι στο πρόγραμμα του STAR και που σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η εκπομπή μαγειρικής, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, έρχεται στο Star!

Δημιουργία, φαντασία, πρωτοτυπία, γευστικές δοκιμασίες, απόλαυση, αφοσίωση, ανταγωνιστικότητα, πολλές συνταγές, μυρωδιές, γεύση, γρήγοροι ρυθμοί αλλά και σωστή στρατηγική,  τα απαραίτητα συστατικά για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα Master Chef, που θα κερδίσει εκτός από τον τίτλο και 50.000 ευρώ!

Μόλις τα μαχαίρια βγουν από τις θήκες τους, ο χρόνος θα αρχίσει να κυλάει αντίστροφα για τον επόμενο Έλληνα Master Chef!».  

Το STAR λοιπόν ποντάρει στην επιτυχία που έχει σημειώσει και στη χώρα μας το «Master Chef» και μάλιστα έχει σκοπό  να το βγάλει τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Να θυμίσουμε ότι το κανάλι της Κηφισιάς είχε «κλείσει» να έχει στο πρόγραμμά του τα «Voice» και «Survivor», αλλά επειδή δεν πήρε άδεια από τον παράνομο διαγωνισμό αναγκάστηκε να «σπάσει» τη συμφωνία με αποτέλεσμα τα δύο προγράμματα να καταλήξουν στον ΣΚΑΪ. Τώρα όμως τα στελέχη του STAR θα βγάλουν τα… μαχαίρια του «Master Chef» σκοπεύοντας να «ψήσουν» τους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε