Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Νησί» έχει ακόμα… ζωή!

Το «Νησί» έχει ακόμα… ζωή!

Ήταν αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ελληνικές σειρές που έχουν προβληθεί και δικαιολογημένα είχε κερδίσει τους τηλεθεατές. Παρ’ όλα αυτά το MEGA την κρατούσε στο αρχείο του και δεν την πρόβαλλε με το σκεπτικό ότι η επανάληψη των δραματικών σειρών δεν πουλάνε.

Βέβαια, για να λέμε και την αλήθεια αυτό ισχύει καθώς τις περισσότερες φορές οι τηλεθεατές δεν κάθονται να δουν ξανά μία δραματική σειρά γνωρίζοντας την εξέλιξή της. Ωστόσο στο MEGA αποφάσισαν –και λόγω… έλλειψης καινούργιου προγράμματος- να το διακινδυνεύσουν και έτσι από την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου προβάλλουν ξανά τη σειρά.

Αποτέλεσμα; Οι τηλεθεατές… δεν στριμώχτηκαν μεν στη συχνότητα του σταθμού όπως την πρώτη φορά προβολής της, αλλά και πάλι το MEGA εισέπραξε υψηλές τηλεθεάσεις, αφού έκανε 19,6% στο γενικό σύνολο και 22,7% στο δυναμικό κοινό. Βέβαια χθες, Πέμπτη, που προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο οι τηλεθεατές ήταν λιγότεροι με αποτέλεσμα η σειρά να σημειώσει 13,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 17,8% στο δυναμικό κοινό, αλλά και πάλι δικαιολογημένα στο κανάλι εμφανίζονται ικανοποιημένοι, γνωρίζοντας από την αρχή ότι «τα δράματα δεν πουλάνε στις επαναλήψεις».

Έτσι το «Νησί» απέδειξε ότι έχει ακόμα… ζωή στο τηλεοπτικό τοπίο και υπάρχουν πολλοί τηλεθεατές που προτιμούν να βλέπουν σε επανάληψη καλές σειρές παρά καινούργιες και να περνούν τις… χειρότερες ώρες μπροστά στις τηλεοράσεις τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε