Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το επόμενο βήμα του Κώστα Αρβανίτη μετά το «Κόκκινο»

Το επόμενο βήμα του Κώστα Αρβανίτη μετά το «Κόκκινο»

Τα τελευταία τρία χρόνια και μετά το «κόψιμο» της εκπομπής του από την τότε διοίκηση της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης έχει αναλάβει διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο».

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού γαι τις τηλεοπτικές άδειες και την απόκτηση της 4ης από τον Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με φήμες συζητά ο Κώστας Αρβανίτης για να αναλάβει εκεί διευθυντική θέση.

Σε επικοινωνία που είχα με πρόσωπο από το στενό επαγγελματικό περιβάλλον του Κώστα Αρβανίτη μου επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο δημοσιογράφος σκέφτεται το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά το ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά όπως μου αποκάλυψε έχει τρεις προτάσεις: η μία από αυτές είναι πράγματι από τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη, ενώ υπάρχει και μία ακόμα πρόταση για τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο φαίνεται ότι ο Κώστας Αρβανίτης είναι πιο κοντά στο να αποδεχτεί μία άλλη πρόταση που του έχει γίνει να αναλάβει διευθυντική θέση στην «24Media», την εταιρεία συμφερόντων Δημήτρη Μάρη που δραστηριοποιείται σε ΜΜΕ του διαδικτύου. Σύμφωνα μάλιστα με όσα μου είπε το πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του φαίνεται ότι θα «κλείσει» σύντομα με την «24Media», αλλά θα συζητήσει και με τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς (του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη) ώστε να αναλάβει πολιτική εκπομπή.

Όπως φαίνεται λοιπόν σύντομα ο Κώστας Αρβανίτης ετοιμάζεται να «κλείσει» το κεφάλαιο “διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο κόκκινο»” και να δραστηριοποιηθεί στο διαδίκτυο αλλά και να επιστρέψει στην τηλεόραση…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε