Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «κατηγορώ» του Λευτέρη Παπαδόπουλου

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (Eurokinissi)

Είναι από τους σημαντικότερους στιχουργούς –κι όχι μόνο!- έχοντας γράψει τραγούδια που έχουν τραγουδηθεί και θα συνεχίσουν να τραγουδιούνται για πολλά χρόνια. Το Σάββατο λοιπόν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος δημοσιοποίησε το «παράπονό» του μέσα από λογαριασμό του στα social media για την αντιμετώπιση των δημιουργών από την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ALPHA.

 Όπως επισημαίνει ο σημαντικός δημιουργός «Μα τι κάνει ο ALPHA βάζει τραγούδια μου στην ΥΓΕΙΆ μας και δεν γράφει όπως έκανε παλιά, ότι είναι δικά μου? Γιατί? Επειδή οι δημιουργοί δεν πρόκειται να πάρουν φράγκο? Αν είναι έτσι θα τ’ αποσύρω. Και για εσάς παιδιά, που κάνετε αυτό το επάγγελμα που εκτός από κατάθεση ψυχής, ως τώρα ήταν αυτονόητο πως ο δημιουργός πρέπει και να τρώει, το ίδιο συμβουλεύω…… Καλή χρονιά!».

Δικαιολογημένο το «κατηγορώ» του Λευτέρη Παπαδόπουλου και ιδιαίτερα για μία εκπομπή που θέλει να υποστηρίζει πως αγαπά το ελληνικό τραγούδι και τους δημιουργούς του. Και δεν είναι «φόρτος εργασίας» το να αναφέρουν σε κάθε τραγούδι με ένα σούπερ τους δημιουργούς, (συνθέτη και στιχουργό) ώστε να μαθαίνουν και όσοι παρακολουθούν το ποιοι μας «χάρισαν» τα ωραία τραγούδια. Εκτός κι αν ο πραγματικός σκοπός της εκπομπής είναι το «γλέντι» και η οινοποσία εντός του στούντιο, τραγουδώντας και πίνοντας στην υγειά… κορόιδων (σόρι για τη λέξη, αλλά…!) που έδωσαν, πρόσφεραν… αλλά δεν θα πάρουν…!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε