Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το μυστήριο του… Κινέζου!

Το μυστήριο του… Κινέζου!

Τη Δευτέρα κάνει –επιτέλους- πρεμιέρα η καινούργια σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου με τίτλο «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα…» και οι συντελεστές έχουν τα εχέγγυα για να είμαστε αισιόδοξοι πως θα περάσουμε καλά…!

Ανάμεσα στους ήρωες της σειράς είναι και ένας… Κινέζος, ο οποίος διατηρεί ένα μαγαζί με κινέζικα προϊόντα και που στα πρώτα επεισόδια θα δούμε να είναι… απλά ένας κινέζος. Τον Κινέζο ενσαρκώνει ο ανατρεπτικός Παντελής Καναράκης που όπως θυμάστε στη συνεργασία του με τον Παπαπέτρου στο «Κάτω Παρτάλι» υποδυόταν μία γριά τυφλή αλλά με τις δυσάρεστες εξελίξεις στο MEGA δεν πρόλαβε να φανεί ο πραγματικός ρόλος της.

Στα πρώτα επεισόδια της «Συμπεθέρας» λοιπόν θα δούμε τον Κινέζο… να κάνει τον Κινέζο με όσα γίνονται και να είναι απλά ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στην ιστορία των πρωταγωνιστών. Όσο όμως η ιστορία εξελίσσεται… τσουπ θα σκάσει το μυστικό που κρύβει και θα έρθει η ανατροπή… για κάποιους ήρωες δυσάρεστη, αλλά για τους τηλεθεατές ευχάριστη! Το μυστικό του Κινέζου το κρατά ως εφτασφράγιστο μυστικό ο Παπαπέτρου και είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει εξελίξεις που δεν τις περιμένει κανείς στα πρώτα επεισόδια της σειράς, αλλά αυτό συνηθίζει να κάνει με τη σουρεαλιστική γραφή του ο πετυχημένος σεναριογράφος.

Να αναφέρω πάντως ότι ο Παντελής Καναράκης που αναμένεται να «γράψει» και με αυτή την ερμηνεία του χρειάζεται περισσότερο μία ώρα προετοιμασίας πριν από κάθε γύρισμα για να μεταμορφωθεί σε Κινέζο, ενώ για να είναι πιο πιστός στη ζητούμενη εικόνα χρειάστηκε να κόψει κοντά τα μαλλιά του και να ξυρίσει ακόμα και μέρος των φρυδιών του!

Η ιστορία της σειράς μας μεταφέρει στο καλοκαίρι του 2015 και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου “Ξαφνικά, ένα πρωθυπουργικό διάγγελμα με ανακοίνωση δημοψηφίσματος κάνει τις θερμοκρασίες όλων να χτυπήσουν κόκκινο. Μέσα σε αυτή την «καυτή» εβδομάδα θα συμβούν απρόσμενες εξελίξεις, πέρα από κάθε καλοκαιρινή φαντασία. Δύο οικογένειες, της Μαρίτσας και του Σπύρου Καψαμπέλη και της Μάγδας και του Αντώνη Ρεντούμη που ζουν κάπου στα περίχωρα της Αττικής – εκτός από το δημοψήφισμα για το οποίο διαφωνούν κάθετα – τις χωρίζει άβυσσος. Αυτό όμως το καλοκαίρι, είναι όλοι αναγκασμένοι να αφήσουν στην άκρη τις αντιθέσεις τους και να έρθουν πιο κοντά, αφού αρραβωνιάζουν τα παιδιά τους, τη Νεφέλη και τον Πέτρο. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά εκτός από τις δύο συμπεθέρες, τη Μάγδα και τη Μαρίτσα, που θα προτιμούσαν να μην γινόταν ποτέ αυτός ο αρραβώνας. Στο γλέντι ένα κωμικοτραγικό γεγονός θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα…”

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Καβογιάννη, Χρήστος  Χατζηπαναγιώτης, Aλέξανδρος Λογοθέτης, Ζέτα Μακρυπούλια, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ιωάννα Μαυρέα, Στέλλα Γκίκα, Παντελής Καναράκης και ο Νίκος Κάπιος. Μαζί τους οι: Chalil Alizada, Γιάννης Αθητάκης, Αλέξανδρος Βάρθης, Βασίλης Γιακουμάρος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Στεφανία Γκουρνέλου, Πολυτίμη Κανέλλου, Μπάμπης Κλαλιώτης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Ορνέλα Λούτη, Ματίνα Νικολάου, Δώρα Παπαδάτου, Βαγγέλης Πιτσιλός, Σπύρος Σαραφιανός, Τίνα Τράκου, Κυριάκος Τσιάμης.

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 22:00, λοιπόν κάνει πρεμιέρα η σουρεαλιστική, μαύρη κωμωδία, «δια χειρός» Λευτέρη Παπαπέτρου, σε σκηνοθεσία Αμαλίας Γιαννίκου και είναι σίγουρο ότι θα κρατήσει πολύ καλή συντροφιά στους τηλεθεατές…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε