Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βάζουν το «Dancing» στον… πάγο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με όσα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό τοπίο και μετά τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες τα στελέχη των σταθμών κάνουν αλλαγές στα προγράμματά τους.

Ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση η αλλαγή στα σχέδια των στελεχών του ΑΝΤ1 δεν έχει να κάνει τόσο με την αδειοδότηση, αφού ο σταθμός του Αμαρουσίου είναι ένας από τους τέσσερις που επίσημα… γλίτωσε το μαύρο.

Άλλωστε όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο του Newsit τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει να βγάλουν τις σειρές και τις εκπομπές που έχουν προγραμματίσει και να μην κάνουν… τσιγγουνιές, θέλοντας έτσι να αποσπάσουν μεγαλύτερο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας.

Όσον αφορά όμως το «All Star Dancing», το νέο κύκλο του talent show που ετοίμαζαν με τη συμμετοχή ορισμένων από τους πέντε προηγούμενους κύκλους, σκέφτηκαν να το… παγώσουν μέχρι να δουν τι θα γίνει, αλλά και τι θα βγάλουν τελικά στον αέρα.

Έτσι αποφάσισαν να το βάλουν στην άκρη και να το πιάσουν ξανά ως project στο τέλος του χρόνου ώστε να βγει στον αέρα τον Μάρτιο του 2017, αλλά χωρίς να έχουν αποφασίσει αν θα είναι το «All Star Dancing» ή το έκτο «Dancing with the stars» με τη συμμετοχή καινούργιων διαγωνιζομένων.

Προς το παρόν λοιπόν, ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να βγάλει το «Rising Star» τον Νοέμβριο και στη συνέχεια θα… ξεπαγώσουν το «Dancing» για να αποφασίσουν ποια μορφή του θα βγάλουν στον αέρα στο δεύτερο μισό της σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε