Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χαμός για τον Λιάγκα

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Φωτιά» είχαν πάρει τα τηλέφωνα στελεχών του ΑΝΤ1 αλλά και του Γιώργου Λιάγκα από πρόσωπα, άνδρες και γυναίκες, που ήθελαν να είναι… lucky και να είναι μαζί του στο καινούργιο τηλεπαιχνίδι, το «Lucky Room».

Ωστόσο, παρά την… πίεση, πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά με ορισμένα πρόσωπα που είχαν επιλέξει από την αρχή. Έτσι το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσουν με ποιο από αυτά έχει ο Λιάγκας «χημεία» αλλά και να μπορεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο της μετάδοσης όσων γίνονται στο δωμάτιο που θα είναι οι συγγενείς των διαγωνιζομένων.

Στα δοκιμαστικά αυτά πήραν μέρος μόνο γυναίκες, όπως γίνεται στο concept στις χώρες που μεταδίδεται με επιτυχία και η δυσκολία των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι ότι έμειναν ευχαριστημένοι με… περισσότερες από μία. Προβάδισμα λοιπόν λίγο πριν την τελική επιλογή φαίνεται ότι έχουν οι Μαντώ Γαστεράτου, Ελένη Καρποντίνη, Όλγα Λαφαζάνη, Μαρία Λουίζα Βούρου και Σάσα Σταμάτη. Έτσι λοιπόν παρά το… χαμό με τους… αυτοπροτεινόμενους υποψήφιους τις επόμενες ημέρες κάποια από αυτές θα «κλειδώσει» να είναι μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Άλλωστε το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με την ελπίδα ότι το «Lucky Room» θα είναι… lucky και στην ανταπόκριση των τηλεθεατών…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε