Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ζητούνται ταλέντα… για ανακύκλωση!

Ζητούνται ταλέντα… για ανακύκλωση!

Τραγουδάς; Ή τουλάχιστον… νομίζεις ότι τραγουδάς; Κι αν έχεις γνώση και… αυτιά και πολύ καλά κάνεις λοιπόν που δεν το νομίζεις… τότε μήπως μαγειρεύεις; Ούτε αυτό;

Ε, τότε μήπως θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου σε κάποιο από τα παιχνίδια; Θες «Deal» ή μήπως «Τροχό της τύχης»; Πιστεύεις ότι έχεις στιλ; Ε, τότε έχουμε και το «Shopping star». Εκτός αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου στα ερωτικά γιατί τότε έχουμε και «Ραντεβού»! Αν πάλι έχεις… γερά πνευμόνια και θες να ουρλιάξεις και να βγάλεις το άχτι σου για τον ΕΝΦΙΑ και όσα συμβαίνουν τότε σου έχουμε το «Lucky Room». Εκτός αν δεν έχεις τίποτα και θες απλά να κάνεις μία τηλεοπτική εμφάνιση για να κερδίσεις τα «15 λεπτά δημοσιότητας» οπότε η εκπομπή της Αννίτας Πάνια είναι ανοικτή!
Όπως βλέπετε από όλα έχει ο τηλεοπτικός «μπαξές».

Από talent show και τηλεπαιχνίδια μέχρι εκπομπές «ανοίξαμε και σας περιμένουμε άνευ λόγου και αιτίας…»! Το μόνο που δεν έχει είναι πολλούς παίκτες αφού υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Μεγάλη σε σχέση με τον πληθυσμό της χώρας με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών να αναγκάζονται να «ανακυκλώνουν» ίδια πρόσωπα. Δεν είναι τυχαίο που μπορεί κάποιον που θα δούμε σε τηλεπαιχνίδι να τον  δούμε μετά σε κάποιο άλλο… ή σε κάποιο talent show προσπαθώντας να αποδείξει ότι «το έχει»! Πριν από λίγες ημέρες για παράδειγμα στο «Voice» του ΣΚΑΪ διαγωνίστηκε μία κοπέλα, η Δήμητρα Ευδαίμων προσπαθώντας να κερδίσει μία θέση στο talent show του ΣΚΑΪ.

Η ίδια όμως πριν διαγωνιστεί στο τραγούδι είχε περάσει από το «Ραντεβού» του STAR με τον Μάρκο Σεφερλή.

Φυσικά η κοπέλα καλά έκανε… όπως και εκατοντάδες ακόμα που αναζητούν είτε επαγγελματική εξέλιξη, είτε οικονομικό κέρδος, είτε απλά τα «μπράβο» από τους γείτονες για την τηλεοπτική παρουσία τους. Και είπαμε: υπάρχει ζήτηση αλλά λίγη προσφορά λόγω πληθυσμού. Και πριν αναγκαστούν να «εισάγουν» παίκτες κάνουν «ανακύκλωση» η οποία λόγω καινούργιων προγραμμάτων θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε