Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

4websites για να ηρεμήσουνε τα πνεύματα σε λιγότερο από 5 λεπτά

4websites για να ηρεμήσουνε τα πνεύματα σε λιγότερο από 5 λεπτά

Το άγχος πολύ, οι φωνές περισσότερες, τα παπαγαλάκια πιο πολλά και η μία ανατροπή μετά διαδέχεται την άλλη στις κινέζικες καρέκλες μαρτυρίου των Βρυξελλών που όπως είπαμε ΚΑΙ προχθές βρίσκεται πολύ κοντά στην Αυστραλία από εχθές τουλάχιστον.

Έχουμε και άλλη Σύνοδο Κορυφής την Κυριακή, λένε, ίσως όλα, οπότε ηρέμησε. Κάνε κάτι για σένα. ΤΣΙΛ ΔΕ Φ*Κ %ΟΥΤ όπως έλεγε φίλος από τη Λατινική Αμερική που αγαπάει τους Vaya Con Dios. Tέσσερα sites υπερασπίζονται το δικαίωμα τους να σε οδηγήσουν στην ηρεμία και τη γαλήνη. Κάποια έχουν και apps αλλά δεν τα μαρτυράω για να τα ανακαλύψεις όλα και να ησυχάσεις (χωρίς) τις σκέψεις σου.

Ηeadspace

Σχεδιασμένο από βουδιστή μοναχό και ειδικό στον κλινικό διαλογισμό που δεν χρειάζεται να ασχοληθείς τώρα, το Headspace θα κάνει ό,τι πρέπει για να κάνει το διαλογισμό μέρος της καθημερινότητας σου. Δέκα λεπτά επί δέκα μέρες είναι μόνο η αρχή. Χώρος Στο Κεφάλι. Ποιο κεφάλι; Μεγάλη, άλλη συζήτηση.


 
Do Nothing For 2 Minutes

Πιο κυριολεκτικό δεν θα μπορούσε να είναι το site που περιμένει από σένα να κάνεις απολύτως τίποτα για δύο ολόκληρα λεπτά. Μπορείς; Νομίζεις.

The Quiet Place Project

Εδώ δεν υπάρχει τηλέφωνο, ούτε ενημερώσεις κοινωνικών δικτύων, ούτε γράμματα κεφαλαία, ούτε τίποτα. Εδώ ηρεμείς, ακους μουσική για να αδειάσει το μυαλό και εάν προσωρήσεις και μπεις στο Δωμάτιο Της Τυχαίας Σκέψης, ό,τι γράφεις βρίσκει την κάθαρση του σε ένα νυχτερινό ουρανό. Εδώ θα αδειάσεις.

Calm

Η καλύτερη απάντηση στην αγενή παρέμβαση του φίλου από τη χώρα του δολλαρίου. Επιλέγεις το οπτικοακουστικό σου ταξίδι και αναχωρείς για εικόνες και ήχους που όχι μόνο σε ταξιδεύουν εκεί που ο φόβος δεν υπάρχει, φίλες λένε ότι θα χρηματοδοτηθούν από ευρωπαικά κονδύλια γιατί η Ευρώπη έχει πάθει Διαβάτη ενώ δεν τη λένε έτσι.

Αυτά είναι τα τέσσερα bookmark της ημέρας γιατί υπάρχει πλάνο εδώ και δεν σας το λέω ακόμη.

News(b)it Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε