Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Προπηλάκισαν και τον Ανδρ. Λοβέρδο – Πέταξαν μπουκάλια σε βουλευτές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η αρχή έγινε με την επίθεση στο αυτοκίνητο του πρωθυπουργού αλλά συνεχίστηκε με τον προπηλακισμό του Ανδρέα Λοβέρδου, της Μιλένας Αποστολάκη και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Το αυτοκίνητο του υπουργού Υγείας δέχτηκε προπηλακισμούς και αποδοκιμασίες στο ύψος του αγάλματος Τρούμαν και ενώ ο κ. Λοβέρδος ήταν μέσα σε αυτό. Μάλιστα, έσπασαν και τον προφυλακτήρα του αυτοκινητου όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μπουκάλια και πέτρες δέχτηκαν μπαίνοντας στη Βουλή και οι υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μιλένα Αποστολάκη, αλλά και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη και Όλγα Ρεντάρη- Τέντε, καθώς και η συνάδελφό τους της Νέας Δημοκρατίας Ευγενία Τσουμάνη Σπέτζα

«Σήμερα κάποιοι προπηλάκισαν κάποιους, χωρίς να ξέουν ποιοι είναι. Άλλο διαμαρτυρία και άλλο βία. Στο πρώτο έχουν όλοι δικαίωμα, στο δεύτερο όχι. Η Δημοκρατία δεν θα σταματήσει να λειτουργεί. Οι τραμπούκοι πρέπει να απομακρυνθούν και από τους διαδηλωτές και από εμάς», τόνισε ο υπουργός Υγείας.

«Να έχουμε ψηλά το κεφάλι», επανέλαβε και ζήτησε «να μην αναδιπλωνόμαστε για να αρέσουμε. Να κάνουμε αυτό που η συνείδηση μας επιβάλλει», είπε και απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών: «Εκλογές δεν υπάρχουν, υπάρχει ευθύνη και υπευθυνότητα, ο καθένας να φορτωθεί ευθύνη που του αναλογεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έριξαν αυγά στο αυτοκίνητο του Πρωθυπουργού – Βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε