Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Το προφίλ των αγανακτισμένων

Το προφίλ των αγανακτισμένων

Όλες οι γενιές και όλες οι κοινωνικές τάξεις δίνουν καθημερινά το παρόν στο Σύνταγμα.

Για παράδειγμα η 24χρονη Ελένη η οποία είναι αισθητικός. Όπως δήλωσε στο Newsit “πηγαίνω στο Σύνταγμα επειδή το κράτος και η πολιτεία δεν δίνει την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να εργαστούν και η ανεργία διαρκώς αυξάνει. Πιστεύω πως η αγανάκτηση του κόσμου πρέπει να μείνει στα λόγια αλλά πρέπει να σηκωθούν όλοι απο τους καναπέδες και να κατεβούν στους δρόμους. Τότε ίσως κάτι να αλλάξει”.

Αγανακτισμένος και ο 63χρονος κύριος Δημήτρης ο οποίος είναι αρχιτέκτονας. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε “είμαι αγανακτισμένος γιατί τόσα χρόνια οι πολιτικοί μας έλεγαν ψέμματα”.

Μέλος του κινήματος και η 45χρονη κυρία Ελένη 45 η οποία εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. “Αυτό που με αγανακτεί” είπε “είναι πως είμαι εργαζόμενη μητέρα και το κράτος μας δε μας σέβεται”.

Φανατικός υποστηρικτής των αγανακτισμένων ο 19χρονος Γεράσιμος ο οποίος είναι άνεργος. Όπως δήλωσε στο Νewsti “είμαι αγανακτισμένος με το πολιτικό σύστημα, το κράτος, τους πολιτικούς που μου στερούν το δικαίωμα για ένα καλύτερο μέλλον. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι φίλοι μου αλλα και η κοπέλα μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Ισπανοί “Αγανακτισμένοι” μαζεύουν τις σκηνές από την Πουέρτα ντε Σολ

Οι Αγανακτισμένοι σχεδιάζουν να αποκλείσουν τη Βουλή

Οι Αγανακτισμένοι παραμένουν στο Σύνταγμα

Φωνή λαού! Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η συγκέντρωση στο Σύνταγμα




Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε