Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

(0)ΦΗ – (0)λυμπιακός – Τα “κουλούρια” έστειλαν στον τελικό τους “ερυθρόλευκους”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός δεν χρειάστηκε να φορτσάρει, έχοντας την παρακαταθήκη της νίκης του με 1-0 στο Γ. Καραϊσκάκης, κράτησε με ευκολία το μηδέν στο Γεντί Κουλέ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι “ερυθρόλευκοι” πάτησαν πάνω στο 1-0 του πρώτου ματς, δεν πίεσαν ιδιαίτερα τον ΟΦΗ ο οποίος ήθελε αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει και κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος το 0-0 που τους έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς όμως με εξαίρεση τη φάση που δημιουργήθηκε στο 3′ κυρίως λόγω του αέρα δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Σαχσανίδη.

Ο ΟΦΗ φάνηκε ότι επιθυμούσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και να διεκδικήσει στο τέλος του ματς το γκολ που θα έστελνε τον αγώνα σε παράταση.

Αυτό και έγινε. Μετά το 65′ οι παίκτες του Αναστόπουλου ανέβασαν την απόδοση τους και στο 80′ έχασαν τη σημαντικότερη ευκαιρία του στο ματς, όταν η προβολή του Ζορμπά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Ο Μιραλάς στις καθυστερήσεις βρέθηκε απέναντι στον Σαχσανίδη αλλά προτίμησε να ψάξει με εντυπωσιακό τρόπο το γκο, χάνοντας την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση πρόκρισης.

Τελικά ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε και επέστρεψε μετά από τρία χρόνια σε τελικό κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ, τον Ατρόμητο.

Ματσάρα στην Τρίπολη – Ατρόμητη πρόκριση στον τελικό με Μήτρογλου

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ, Κάλαϊτζιτς (82′ Ουκάρ), Βερόν, Χόρχε Λόπεθ (73′ Ζορμπάς), Παπουλής, Μάντζιος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Αβρα. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μανιάτης. Ιμπαγάσα (64′ Μακούν), Αμντούν (84′ Χολέμπας), Τζιμπούρ (92′ Φουστέρ), Μιραλάς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε