Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

10.000 φίλοι του Ηρακλή διαδήλωσαν για την άδεια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI.

Ο κόσμος του γηραιού βγήκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και βροντοφώναξε για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Αντιπροσωπεία βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και του Άρη βρέθηκε στην ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας.

Η παρουσία του κόσμου του Ηρακλή ήταν άκρως εντυπωσιακή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την απόφαση της ΕΠΟ να μην δώσει άδεια στην ομάδα να αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα.

Στην πλατεία Αριστοτέλους είχε στηθεί μία μεγάλη εξέδρα από όπου μίλησαν στον κόσμο ο Νίκος Ατματζίδης και ο Κώστας Γουγάκος.

Στο επίκεντρο των συνθημάτων βρέθηκε η ΕΠΟ και ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Μετά το πέρας της πορείας η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

“Το πρώτο βήμα για την δικαίωση του ΗΡΑΚΛΗ μας, κόντρα στην απολύτως άδικη και αδιαφανή απόφαση της ΕΠΟ, έγινε απόψε, στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο κόσμος του ιστορικότερου Συλλόγου αυτής της χώρας μίλησε, με μία παρουσία, σημείο αναφοράς, ως προς τον όγκο, την μαζικότητα, τον παλμό, το πάθος και, πάνω από όλα, το φίλαθλο πλαίσιο στο οποίο κνήθηκε το μεγαλειώδες ‘κυανόλευκο’ συλλαλητήριο.

Συγχαρητήρια σε όλους. Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ μας. Ο δρόμος της μεγάλης δικαίωσης άνοιξε διάπλατα…”

Ελληνάρες κάτω τα ξερά σας από τον Ηρακλή

Οριστικά στη Football League o Αστέρας Τρίπολης – Ανεβαίνουν 4 ομάδες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε