Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“10 εκατ. ευρώ δίνει η Τότεναμ για Νίνη”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο κατά 90% νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Πέτσκο, δικαιολογώντας έτσι την μεταγραφή του. Νέος γυμναστής ο Κέζος.

“Απ’ ότι άκουσα, υπάρχει προσφορά 10 εκατομμύρια ευρώ από την Τότεναμ για τον Νίνη και είναι πιθανό να αποχωρήσει. Ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό δεν φοβάμαι. Θα κάνω τα παντα για να καθιερωθώ σε μία μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι θα τα καταφέρω”, ήταν τα λόγια του Πέτσκο στα ΜΜΕ της χώρας του.

 
Έτσι, ο Πολωνός μέσος ίσως έβγαλε είδηση που αλλάζει τα δεδομένα στον ΠΑΟ και βάζει τα μεταγραφικά σε νέες βάσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως αν αποδειχθούν αληθινοί οι ισχυρισμοί του Πέτσκο οι “πράσινοι” δεν μπορούν να αρνηθούν καθώς η πρόταση της Τότεναμ καλύπτει την ρήτρα που έχουν βάλει στον Σωτήρη Νίνη.
 
Ο Αντώνης Κέζος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας στη νέα αγωνιστική σεζόν όπως και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε. Νωρίτερα ο Κύπριος είχε συναντηθεί με τους υπεύθυνους στην ΑΕΚ και τους είχε ενημερώσει ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την “Ένωση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε