Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

“100άρης” ο Ρεχάγκελ

Για 100στη φορά θα κάτσει στον πάγκο της Εθνικής ο Ότο Ρεχάγκελ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική στην απόλυτη επιτυχία του 2004 συμπληρώνει 100 παρουσίες στον πάγκο της.

Την Τετάρτη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας του στο Ντόνετσκ κόντρα στην Ουκρανία. Μετά το χθεσινό 0-0 το έργο των διεθνών είναι ιδιαίτερα δύσκολο αφού καλούνται να πάρουν την πρόκριση στο μουντιάλ μέσα στο σπίτι των Ουκρανών. (δείτε τις δηλώσεις των διεθνών μέσα από την κάμερα του NewsIt.gr και τις φάσεις του αγώνα) 

(Εκτός αποστολής Χαλκιάς και Τοροσίδης)

Το ματς της Τετάρτης θα είναι το εκατοστό για τον Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής και για πολλούς ίσως και το τελευταίο στην περίπτωση που δεν προκριθούμε στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.

(Απίστευτη κίνηση από τον Αχμέτοφ που θέλει να αγοράσει όλα τα εισιτήρια του αγώνα Ουκρανία – Ελλάδα)

Ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε 8 χρόνια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και σίγουρα είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής που πέρασε από την Εθνική. Πλέον είναι 71 ετών και πλησιάζει η ώρα που θα ρίξει τίτλους τέλους σε μία λαμπρή καριέρα.

Θα ήθελε αυτό να συμβεί οδηγώντας την Εθνική μας στο μουντιάλ κάτι που δεν έχει πετύχει ακόμη.

Χθες στο ΟΑΚΑ δεν ήταν λίγοι αυτοί που δυσανασχέτησαν με την αλλαγή του Φάνη Γκέκα και αποδοκίμασαν τον Γερμανό. Εδώ και καιρό έχει αρχίσει η μουρμούρα για τις επιλογές του και ο ίδιος θα πρέπει να προστατεύσει το μύθο που έχτισε στην Ελλάδα.

Όλα τα ωραία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος. Ίσως λοιπόν την Τετάρτη ο Ότο Ρεχάγκελ να αποχαιρετήσει την Εθνική ομάδα…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε