Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

11 μήνες μετά βρέθηκαν οι…ένοχοι των επεισοδίων στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας χρόνος για να μπορέσει η Αστυνομία να ταυτοποιήσει τα στοιχεία 6 ατόμων που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου πρόκειται για έξι άτομα που αναγνωρίστηκαν από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ η Αστυνομία θα συνεχίσει την έρευνα.

To Δελτίο Τύπου:

“Υποβλήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, από την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η Δικογραφία που σχηματίσθηκε και αφορά στα επεισόδια που διαδραματίσθηκαν την 18-3-2012 στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. κατά τη διάρκεια διεξαγωγής ποδοσφαιρικού αγώνα.

Η Υπηρεσία Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους μετά από πολύμηνη, συστηματική και μεθοδική έρευνα και αξιοποίηση βιντεοληπτικού και φωτογραφικού υλικού προέβη στην αναγνώριση και ταυτοποίηση των στοιχείων έξι (6) ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Πρόκειται για τέσσερις (4) ημεδαπούς ηλικίας 31, 33, 33 και 38 ετών και δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 24 και 33 ετών.
Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα των επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών, της απόπειρας σωματικών βλαβών, της διατάραξης κοινής ειρήνης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και παράβαση των Νόμων «περί όπλων», «περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού», «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων».
Οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων συνεχίζονται.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε