Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

12 μαχαιριές δέχτηκε ο οπαδός του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι πληροφορίες από το Γενικό Κρατικό αναφέρουν ότι ο 26χρονος άντρας που τραυματίστηκε στα επεισόδια που έγιναν στην Κυψέλη δέχτηκε συνολικά 12 μαχαιριές, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο.

Η βεντάτα μεταξύ των χούλιγκαν καλά κρατεί και αυτή τη φορά λίγο έλειψε να θρηνήσουμε και θύματα. Στην επίθεση που έγινε στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Κυψέλη εκτός από τις υλικές ζημιές υπήρξε και τραυματίας.

Ένας 26χρονος, οπαδός του Ολυμπιακού και μέλος του κλαμπ της Κυψέλης βρισκόταν λίγο πιο κάτω από το σημείο που οι 40 κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ αλλά δεν πέρασε απαρατήρητος.

Οι χούλιγκαν τον είδαν και του επιτέθηκαν με μαχαίρια. Δέχτηκε συνολικά 12 μαχαιριές από τις οποίες οι δύο στο στήθος και την κοιλιά. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Οι κουκολοφόροι δεν έφεραν διακριτικά ωστόσο, τα γεγονότα που εξελίσσονται στην περιοχή τους τελευταίους μήνες είναι πιθανό να καταμαρτυρούν την ταυτότητά τους.

Στις 30 Μαϊου, χούλιγκανς του Παναθηναϊκού εξαπέλυσαν επίθεση στον σύνδεσμο της οδού Δροσοπούλου και ως «απάντηση» ακολούθησε επίθεση των χούλιγκαν του Ολυμπιακού στο κλαμπ του ΠΑΟ στην οδό Παναγιωταρά στου Γκύζη. Το αποτέλεσμα ήταν ένας σοβαρά τραυματίας από χτύπημα με μαχαίρι στην κοιλιά. Τον Ιούνιο (21/6) σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού έξω από τον σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην Κυψέλη. Στις 29 Αυγούστου οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του ΠΑΟ στα Πετράλωνα. Στη διάρκεια της συμπλοκής τρία άτομα τραυματίστηκαν από μαχαίρι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Προ ημερών τέλος, το απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου χούλιγκανς του Ολυμπιακού επιτέθηκαν στο κλαμπ του ΠΑΟ επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε