Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

12 συλλήψεις οπαδών του ΟΣΦΠ στο Ρέθυμνο

Φωτογραφία από το ραντεβού στην Λαυρίου πριν τρία χρόνια
Φωτογραφία από το ραντεβού στην Λαυρίου πριν τρία χρόνια, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Βρήκαν πάνω τους ναρκωτικά, ρόπαλα, μηχανισμούς εκτόξευσης φωτοβολίδων και μαχαίρια! Δύο “φάρσες” για βόμβα στο γήπεδο. Προκρίθηκαν στον τελικό οι αιώνιοι.

Έτοιμοι για πόλεμο φαίνεται πως έχουν κατέβει οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Ρέθυμνο. Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η Αστυνομία βρήκε στην κατοχή τους μαχαίρια, ρόπαλα, ναρκωτικά και μηχανισμούς εκτόξευσης φωτοβολίδων με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε 12 συλλήψεις.

Η παρουσία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ του κυπέλλου βόλεϊ των γυναικών έχουν θέσει σε ομηρία το Ρεθύμνο. Αρκετοί οπαδοί των δύο “αιωνίων” καταφτάνουν στην πόλη με προφανή σκοπό όχι να δουν τους αγώνες των ομάδων τους αλλά να λύσυουν τις μεταξύ τους διαφορές

Το πρωί περίπου 200 οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν από τον Πειραιά με συνοδεία μίας διμοιρίας των ΜΑΤ, η οποία κατεβαίνει στην Κρήτη για να βοηθήσει την τοπική αστυνομία. Το απίστευτο είναι πως οι οπαδοί των “ερυθρόλευκων” έκαναν κρατήσεις σε τρία ξενοδοχεία ως μουσικοχορευτικός σύλλογος από τα Μέγαρα!!!

 Τα ευτράπελα δεν σταματούν εδώ. Στα ίδια ξενοδοχεία όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έχει καταλύσεις και η διμοιρία που έφτασε από την Αθήνα, ενώ εκεί έμεναν και ο πρόεδρος του ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ., οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν το γεγονός άλλαξαν αμέσως καταλύματα. 

Στα Χανιά βρίσκονται από το μεσημέρι περίπου 200 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι το απόγευμα θα βρίσκονται στο Ρέθυμνο.

Πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα το οποίο αποδείχτηκε φάρσα. Το ίδιο έγινε και μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακού – Ηρακλή. 

Στα αγωνιστικά ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ και πέρασε στον τελικό, όπως και ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με το ίδο σκορ του Πανελληνίου. 

Θυμίζουμε πως με αφορμή ξανά μια διοργάνωση του γυναικείου βόλεϊ, οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν από τρία χρόνια είχαν προκαλέσει μεγάλης έκτασης επεισόδια στην οδό Λαυρίου τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Φιλόπουλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε