Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

13η και τυχερή (;) ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (17.15)

Να επιστρέψει στις νίκες και να καλύψει το χαμένο έδαφος θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον πάντα αξιόμαχο Ατρόμητο.

Οι ασπρόμαυροι έχουν μόλις νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια τους και έχουν βρεθεί στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την ώρα που ο Ατρόμητος παραμένει σταθερά τέταρτος.

Στην 11άδα του δικεφάλου θα βρίσκονται, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, οι Βλάνταν Ίβιτς, Κώστας Σταφυλίδης και Γιώργος Γεωργιάδης.
 
Διλήμματα δεν έχει ο Ρουμάνος τεχνικός για το σαββατιάτικο παιχνίδι της Τούμπας. Ο Γιώργος Γεωργιάδης αποθεραπεύτηκε απρόσμενα μέσα σε χρόνο ρεκόρ, προπονήθηκε και θα παίξει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης.Ο Σταφυλίδης θα διατηρήσει την θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρά την πλήρη, πλέον, ετοιμότητα του Λίνο, ενώ ο Ίβιτς θα παίξει αντί του Φωτάκη, ή του Λαζάρ, για το αναγκαίο «φρεσκάρισμα» της μεσαίας γραμμής.
 
Για τις άλλες θέσεις της 11άδας δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις: δηλαδή ο Κρέσιτς θα είναι ο τερματοφύλακας, δεξί μπακ ο Ετό, στόπερ οι Μαλεζάς και Τσιρίλο, αμυντικό χαφ ο Γκαρσία, αριστερά θα αγωνισθεί ο επανελθών μετά από 15 μέρες στο βασικό σχήμα Βιεϊρίνια και προωθημένος ο Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε