Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

13th Forthnet Group Beach Volley Tournament: Το τουρνουά των ρεκόρ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η 13η συνεχομένη χρονιά διοργάνωσης αποδείχθηκε… γούρικη για το τουρνουά – θεσμό Forthnet Group Beach Volley, καθώς φέτος έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών και αγώνων!

«Καρφί για παραλία» ήταν το φετινό σύνθημα του Ομίλου Forthnet και φαίνεται να… εισακούστηκε από τους δεκάδες αθλητές που έσπασαν ρεκόρ συμμετοχών κάθε προηγούμενης χρονιάς. Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες, ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου, αγωνίστηκαν στα τρία τουρνουά που διοργανώθηκαν αντίστοιχα στην Αττική, τη
Θεσσαλονίκη και τα Χανιά.

Χαρακτηριστικό των υψηλών ικανοτήτων των αθλητών είναι το γεγονός ότι διεξήχθησαν συνολικά 248 αγώνες – 84 στην προκριματική φάση και 164 στην τελική! Το τουρνουά άνοιξε την αυλαία του στην Αττική, Παραλία «SOUTH COAST» Α Πλαζ Βούλας (29/6 – 1/7) με τη συμμετοχή 114 αθλητών και αθλητριών. Για περισσότερες από 30 ώρες, όσοι βρέθηκαν στην παραλία, παρακολούθησαν θέαμα και έντονο συναγωνισμό από πρωταθλητές του βόλει. Ο Δημήτρης Τζούριτς και ο Τίνε Ούρναουτ, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και στο beach volley προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τις προσπάθειές τους ζωντανά από την παραλία ή από την απευθείας
μετάδοση της Nova.

Η συνέχεια δόθηκε στην παραλία Ποταμού Επανομής, στη Θεσσαλονίκη (6-8/7). Η συμμετοχή 82 αθλητών και οι 62 αγώνες που διεξήχθησαν σημείωσαν νέο ρεκόρ στη μακρόχρονη ιστορία της διοργάνωσης. Το τουρνουά προσέλκυσε προσωπικότητες από το χώρο του βόλει, καθώς ο Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, διεθνής αθλητής που τώρα αγωνίζεται
στη ρουμανική Ζαλάου, και ο Φρέντυ Μπρουκς, κορυφαίος αθλητής και πρώην προπονητής του Ηρακλή, παρακολούθησαν τους αγώνες και παρέδωσαν βραβεία σε νικητές.

Ο θεσμός του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στα Χανιά, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Όσοι βρεθηκαν εκεί, το τρίημερο 13-14 και 15 Ιουλίου, παρακολούθησαν 114 αγώνες υψηλού συναγωνισμού.

Νικητές στο τουρνουά των Χανιών ήταν η ομάδα των Λαδάκη – Μακριπλή που κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό των Ανδρών, ενώ στον τελικό των γυναικών πρώτο αναδείχθηκε το δίδυμο Τζουβαδάκη – Λειβαδιτάκη.
Το φετινό τουρνουά ξεχώρισε για την ποιότητα των αγώνων που διεξήχθησαν και είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότεροι από 70 αγώνες έληξαν στα τρία νικηφόρα σετ, προσφέροντας ατελείωτη δράση και θέαμα στους θεατές!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε