Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

15 Μαϊού στις 19:00 το τζάμπολ των “αιωνίων”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οριστικοποιήθηκε η ώρα και η μέρα της διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου μπάσκετ όπως και η απόφαση Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να μοιραστούν από 950 εισιτήρια.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκε, επίσης, να κλείσει το Ελληνικό τρεις μέρες πριν από το τζάμπολ, να απαγορευτούν σημαίες και πανό, όπως και να μην επιτραπεί η προσέγγιση στο γήπεδο σε κανέναν που δεν έχει εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση. Οι πόρτες θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν από το τζάμπολ και θα κλείσουν 45 λεπτά πριν από την έναρξη του τελικού.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών που θα διεξαχθεί στις 15 Μαϊου (7μ.μ.) στο κλειστό του Ελληνικού μεταξύ Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.. Εκ μέρους της Ομοσπονδίας το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και Β’ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος όπως και εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Ανδρικόπουλο.

Όπως αποφασίστηκε οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 6.30μ.μ. Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους όπως και ενδελεχής σωματικός έλεγχος. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει την περιοχή γύρω από το κλειστό του Ελληνικού αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση. Να σημειωθεί ότι θα γίνεται σωματικός έλεγχος τόσο στα άτομα που θα διαπιστευτούν όσο και σε όσους θα έχουν προσκλήσεις».  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε