Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

16χρονος Έλληνας σημαιοφόρος της FIFA στο Μουντιάλ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ στο οποίο η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση
Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Μουντιάλ στο οποίο η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση, ΦΩΤΟ REUTERS.

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει 16χρονος μαθητής λυκείου της Αλεξανδρούπολης αφού θα είναι ένας εκ των σημαιοφόρων της FIFA στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ.

Ο Γιώργος Τουρλιάδης κέρδισε διαγωνισμό εταιρείας ηλεκτρονικών παιχνιδιών που είναι χορηγός της διοργάνωσης και θα έχει την τιμή να κρατήσει τη σημαία της FIFA πριν το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ μεταξύ του Μεξικού και της Νοτίου Αφρικής.

“Όταν έλαβα το e-mail της εταιρίας που με ενημέρωνε ότι είμαι νικητής του διαγωνισμού, νόμιζα ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Χρειάστηκε να το διαβάσω αρκετές φορές για να πειστώ ότι πράγματι είχα κερδίσει, γιατί όταν συμπλήρωσα την αίτηση πίστευα ότι δεν έχω ελπίδες. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα μου δοθεί η δυνατότητα να βρεθώ ως επίσημος σημαιοφόρος σε ένα Μουντιάλ. Συνήθως παρακολουθώ από την τηλεόραση τους αγώνες, ενώ δεν έχω παραβρεθεί ποτέ σε κάποιο τόσο σημαντικό παιχνίδι. Τώρα, ένα όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα. Ανυπομονώ να έρθει η ώρα να ταξιδέψω στη Νότια Αφρική” δήλωσε πανευτυχής ο 16χρονος μαθητής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε