Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

2.000 ευρώ του κόστισε το…φτύσιμο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο, από τον αθλητικό δικαστή, για την πράξη του απέναντι στον Μίλος Τεόντοσιτς, κατά τη διάρκεια του 3ου τελικού. Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας την Κυριακή.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού απολογήθηκε νωρίτερα μέσω υπομνήματος που κατέθεσε ο δικηγόρος του.

 Ο Ολυμπιακός με δικό του υπόμνημα κάνει λόγο για αήθη κίνηση του Διαμαντίδη και τονίζει ότι είναι υπότροπος, καθώς το είχε ξανακάνει στο παρελθόν (απέναντι στον Γκόλεματς του Πανελληνίου), ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Ο Διαμαντίδης κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή, έπειτα από την εξέταση του βίντεο του αγώνα, όπου καταγράφηκε το “σκηνικό”. 

“O Διαμαντίδης είναι το διαμάντι του Ελληνικού μπάσκετ. Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ο Μίλο Τεόντοσιτς τον προκαλούσε με την συμπεριφορά του, με αποκορύφωμα να τον χτυπήσει με αγκωνιά. Η ΚΑΕ Παναθηναικός – κατά την πάγια τακτική της – δεν έκανε αναφορά στον αθλητικό δικαστή για την συμπεριφορά του Τεόντοσιτς, γιατί πιστεύει ότι οι αγώνες κερδίζονται στο παρκέ του γηπέδου”, δήλωσε ο δικηγόρος του Δ. Διαμαντίδη,  Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το τρίτο ημίχρονο ενός επεισοδιακού τελικού

Παρών ο Παπαλουκάς

Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής Παπαλουκάς θα αγωνιστεί τελικά στην αναμέτρηση της Κυριακής, στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας”, παρά το γεγονός ότι έχει υγρό στο δεξί γόνατο. 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, τραυματίστηκε στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του τρίτου τελικού και αγωνίστηκε με έντονους πόνους στην τελευταία περίοδο. 

Αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας

Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας(εκτός από αυτά που είχαν ληφθεί για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής) αποφασίστηκαν για τον 4ο τελικό, στην σύσκεψη των αρμόδιων φορέων. 

Ειδικό προστατευτικό πλέγμα, που θα εκτείνεται μέχρι τη φυσούνα θα τοποθετηθεί πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ειδικά σκυλιά της Αστυνομίας θα πραγματοποιήσουν έλεγχο στο Σ.Ε.Φ, το οποίο θα κλείσει στις 14:00 την Κυριακή, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:15. 

Επίσης, αποφασίστηκε να κλείσουν τα τμήματα των πτυσσόμενων  κερκίδων 122 και 123, με αποτέλεσμα να εκδοθούν  συνολικά 10.783 εισιτήρια. Η ΚΑΕ  Ολυμπιακός για τις ανάγκες  του αγώνα θα διαθέσει 150 άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας(30 περισσότεροι από τον προηγούμενο αγώνα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε