Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

2.5 εκ. ευρώ για Σπανούλη δίνει ο Ολυμπιακός!

Ο Βασίλης Σπανούλης ίσως στην τελευταία του παρουσία με τα πράσινα στο ΟΑΚΑ
Ο Βασίλης Σπανούλης ίσως στην τελευταία του παρουσία με τα πράσινα στο ΟΑΚΑ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η φιέστα του Παναθηναϊκού επεφύλασσε μία πολύ ευχάριστη είδηση για τους φίλους της ομάδας, την ανανέωση του συμβολαίου του Ομπράντοβιτς. Αντίθετα με τον Σπανούλη που παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του. Δείτε το βίντεο.

Το συμβόλαιο του Κill-Βill λήγει το καλοκαίρι και η ανανέωση του φαντάζει δύσκολη όχι γιατί δεν έχει πρόθεση ο Παναθηναϊκός να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον διεθνή πλέι μέκερ, αλλά διότι υπάρχουν πολλοί μνηστήρες.

Εκτός από την Ρεάλ που έχει εκδηλώσει την επιθυμία να εντάξει στο δυναμικό της τον Σπανούλη, υπάρχει και ο Ολυμπιακός που καραδοκεί.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να κάνουν μία εντυπωσιακή κίνηση και σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, είναι διετεθειμένοι να δώσουν 2.5 εκ. ευρώ ετησίως για να ντύσουν στα κόκκινα τον Σπανούλη.

Ο διεθνής γκαρντ παρουσιάστηκε αινιγματικός στις δηλώσεις του μετά τη φιέστα:

“Είναι πολλά τα συμβόλαια που πρέπει να ανανεωθούν. Ο κόουτς είναι κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, είναι 11 χρόνια στην ομάδα και αυτό λέει πολλά. Νομίζω πως αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι για την ομάδα. Όσο για το δικό μου θέμα, δεν ξέρω πότε θα τελειώσει. Θα δούμε.”

Ανανέωση και αποθέωση στην “πράσινη” φιέστα

Δείτε το βίντεο από το “πράσινο” γλέντι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε