Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“21 ματς, 21 νίκες”!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Να κερδίσουν όλα τα ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα ζήτησε από τους παίκτες του ο Βαλβέρδε, ώστε να ανέβουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά όσα είπε στους “ερυθρόλευκους” ο Βάσκος τεχνικός:
“Πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Ήταν όλο ένα λάθος. Δεν κάναμε τίποτα σωστά και ειδικά από το πρώτο ημίχρονο έχω προβληματιστεί πάρα πολύ.Δεν γίνεται να χάνουμε έτσι, τόσο εύκολα και να παίζουμε σαν να μην έγινε τίποτα. Παίζαμε σαν να μην είχαμε τη θέληση να αλλάξουμε αυτό που βλέπαμε. Δεν μπορούμε να εμφανιστούμε έτσι σε άλλο παιχνίδι. Αυτή η εβδομάδα είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς.
 
Έχουμε τρία ματς που πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε. Θα κριθούν πολλά για το μέλλον μας από το τι θα κάνουμε με Δόξα Δράμας, Παναιτωλικό και Άρσεναλ.Προς το παρόν ασχολούμαστε μόνο με το παιχνίδι της Τετάρτης και ξεχνάμε τα πάντα. Πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα καινα δείξουμε στον κόσμο αυτό που θέλει. Έχουμε ακόμη εικοσιένα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.
 
Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν, για να ανέβουμε στην πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας.Κυρίως εμείς φταίμε για ό,τι έγινε, για αυτό είναι απαραίτητο να δώσουμε απαντήσεις. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που μένουν”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε