Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

25 χρόνια Τόττι – Ρόμα… Τόσο κράτησε! “Αντίο” μεγάλε καπιτάνο

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Φραντσέσκο Τότι και η Ρόμα δεν θα πορεύονται στο εξής μαζί. Πολλοί προσπάθησαν να τον… αποπλανήσουν τα τελευταία 25 χρόνια της κοινής τους πορείας, μα κάθε κίνησή τους έπεφτε στο κενό. Ο πιστός Τότι έμενε στην αγαπημένη του Ρόμα.

Ο μεγάλος καπιτάνο επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Facebook, αυτό που οι “τζιαλορόσι” είχαν προαναγγείλει… Οτι δηλαδή την Κυριακή θα αγωνιστεί για τελευταία φορά σε παιχνίδι των Ρωμαίων. Ομως, δεν ξεκαθάρισε τι θα κάνει στο μέλλον.

 

 

“Το Ρόμα – Τζένοα θα είναι η τελευταία φορά, στην οποία θα μπορώ να φορέσω τη φανέλα της Ρόμα. Είναι αδύνατο να εκφράσω με λίγες λέξεις όλα όσα αυτά τα χρώματα αντιπροσώπευαν, αντιπροσωπεύουν και θα αντιπροσωπεύουν για εμένα. Πάντα. Το μόνο που αισθάνομαι είναι ότι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν πέρασε: είναι ένα πάθος, το δικό μου πάθος. Είναι τόσο βαθύ, που δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα σταματήσω να το τροφοδοτώ. Ποτέ. Από τη Δευτέρα είμαι έτοιμος να αποχωρήσω. Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση”, έγραψε στο μήνυμά του για το μεγάλο γεγονός της 38ης και τελευταίας αγωνιστική της Serie A.

Το παιχνίδι έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες και στην 786η συμμετοχή του 40χρονου Τότι θα υπάρχουν πάνω από 70.000 φίλαθλοι. Αν σκοράρει θα είναι για 308η φορά.

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε