Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

3.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

ΦΩΤΟ NEWSIT
Αρκετοί φίλοι του “τριφυλλιού” βρέθηκαν έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για την στάση που κράτησε η κρατική τηλεόραση στο ντέρμπι. Δείτε όλα όσα έγιναν στην Λ. Μεσογείων.

00:24 Η ΝΕΤ παίζει δήλωση εκπρόσωπου των οργανωμένων της “Θύρας 13” ο οποίος εκφράζει τα παράπονα των οπαδών του Παναθηναϊκού για την στάση που κράτησε η κρατική τηλεόραση στην μετάδοση του ντέρμπι. 

00:16 Ο κόσμος αυτή την στιγμή αποχωρεί από το ραδιομέγαρο. Ανοίγει η Λ. Μεσογείων.

00:03
Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων μίλησαν στις κάμερες της ΕΡΤ και τόνισαν πως θα αποχωρήσουν μόλις δείξουν τα πλάνα από τις δηλώσεις.

23:52 Οι οπαδοί μιλώντας στους υπευθύνους της ΕΡΤ τόνισαν: “Τώρα ήρθαμε 3.000 αλλά αν η κατάσταση δεν διορθωθεί θα έρθουμε 30.000”.

23:48 Με την φράση “λάθη γίνονται παντού, ενδεχομένως να έγιναν και στη μετάδοση του ντέρμπι”, οι παρουσιαστές της “Αθλητικής Κυριακής” έκλεισαν το κεφάλαιο ντέρμπι.

23:47 Αντιπροσωπεία των οπαδών του Παναθηναϊκού ανεβαίνει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με σκοπό να μιλήσει στους υπευθύνους.

23:30 Ο κόσμος αυξάνεται συνεχώς. Περισσότεροι από 2.000 αυτή τη στιγμή.

23:10 Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΡΤ δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού διαβεβαιώνοντας πως δεν υπήρχε πρόθεση να αδικηθούν. Μάλιστα τους τόνισε ότι θα επανέρθει σε μερικά λεπτά, προκειμένου να φέρει την απάντηση των αρμοδίων του αθλητικού τμήματος.

23:02 Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΡΤ, Νίκος Μπίστης κατέβηκε στην είσοδο των γραφείων και συνομίλησε με την αντιπροσωπεία των οπαδών του Παναθηναϊκού. Αυτοί απαίτησαν να ζητηθεί δημόσια συγνώμη από τους φίλους του Τριφυλλιού και να παιχτούν όλα τα στιγμιότυπα του ντέρμπι, κάτι που δεν έγινε το Σάββατο.

22:40
Περίπου 500 φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται έξω από το ραδιομέγαρο αυτή τη στιγμη.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Λεωφόρος Μεσογείων και στα δύο ρεύματα λόγω της συγκέντρωσης των οπαδών του Παναθηναϊκού έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Οι φίλοι των “πρασίνων” διαμαρτύρονται την στάση που κράτησε η κρατική τηλεόραση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Στο επίκεντρο των συνθημάτων βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός για όσα ακολούθησαν στο ντέρμπι των “αιωνίων” το βράδυ του Σαββάτου.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε