Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

3 γκολ, 3 δοκάρια και 3Χ2=6 για τον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι πράσινοι που ήταν αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος και εξαιρετικοί στο δεύτερο, νίκησαν με 3-1 τον ΠΑΣ, ζευγάρωσαν τις νίκες του στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου τους. Εκτός από τα γκολ, ο Παναθηναϊκός είχε και 3 δοκάρια κόντρα στους Γιαννιώτες που έπαιξαν ελεύθερα στο ΟΑΚΑ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στις εξέδρες και περίπου 15.000 φίλους του ο Παναθηναίκός πήρε με άνεση τους τρεις βαθμούς της νίκης, παίζοντας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο καλό ποδόσφαιρο. Σαριέγκι, Τοτσέ και ο εξαιρετικός Λέτο σημείωσαν τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Μπακαγιόκο μείωσε προσωρινά για τον ΠΑΣ, που είχε και δοκάρι στο τέλος.
 
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού πρώτα προειδοποίησε με το δοκάρι του Ζέκα στο 4′, άνοιξε το σκορ 3 λεπτά αργότερα.
 
Ο Λέτο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σαριέγκι βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας και με περίεργο αλλά αποτελεσματικό τρόπο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Ο ΠΑΣ δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ και ανέλαβε την πρωτοβουλία. Στο 13΄ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μπακαγιόκο, ενώ συνέχισε να πιέζει για να φτάσει στην ισοφάριση.
 
Οι πράσινοι δεν είχαν καλή λειτουργία στο κέντρο και ο Φερέιρα ήταν εμφανώς ανήσυχος στον πάγκο του. Τα προβλήματα όμως λύθηκαν στο 44′ όταν ο Κλέιτον έβγαλε μόνο του τον Τοτσέ και ο Ισπανός φορ νίκησε τον Φεγκρούς.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς στο 49′ όταν ο Τοτσέ από καλή θέση αστόχησε αλλά και στο 66′ όταν ο Κλέιτον έκανε ωραία κίνηση αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΣ ξαναμπήκε στο ματς χάρη σε ένα ολέθριο λάθος του Βύντρα που επέλεξε από μακριά να γυρίσει στον Κοτσόλη, ο Μπακαγιόκο μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.
 
Το γκολ δεν πτόησε τους πράσινους οι οποίοι βγήκαν στην επίθεση και με τον Λέτο δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες. Ο Αργεντινός στο 74′ νικήθηκε από το δοκάρι, αλλά 1 λεπτό αργότερο με καταπληκτική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ.
 
Οι πράσινοι είχαν εξασφαλίσει τη νίκη και θα μπορούσαν μάλιστα να σημειώσουν κι άλλα τέρματα στο τέλος, αλλά τα σουτ του Καραγκούνη από καλές θέσεις δεν βρήκαν το στόχο.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Τοτσέ (84′ Πετρόπουλος), Λέτο, Κουίνσι (79′ Μαυρίας), Ζέκα, Βύντρα, Κατσουράνης, Κλέιτον (72′ Καραγκούνης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς (58′ Κηπουρός), Λίλα (20′ Μιχαήλ), Κώτσιος, Πάντος, Μπακαγιόκο, Μπεσέρα, Ντε Βιτσέντι, Γεωργίου, Μπουζίντ, Κεϊτά (67′ Τζάνης), Πατσατζόγλου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε