Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

4 χρόνια φυλακή σε οπαδό του Ηρακλή!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το Α΄τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης καταδίκασε τον οπαδό του Ηρακλή που συνελήφθη για επεισόδια στον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό Βόλου σε φυλάκιση 3 ετών και 10 μηνών χωρίς αναστολή.

Ο οπαδός του γηραιού συνελήφθη το βράδυ της Τετέρτης στα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το απόγευμα της Πέμπτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 10 μηνών. Η ποινή είναι χωρίς αναστολή αλλά είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Η «Αυτόνομη Θύρα 10», έβγαλε ανακοίνωση στήριξης καλώντας τον κόσμο να βοηθήσει να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζονται προκειμένου να μην πάει φυλακή ο οπαδός του «γηραιού».

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στη δίκη του αδερφού μας που τελείωσε πρίν από λίγο, υπήρξε αρνητική εξέλιξη. Ο αδερφός μας καταδικάστηκε σε ποινή τριών χρόνων και δέκα μηνών, χωρίς αναστολή!!!

Παρά το γεγονός οτι είχε καθαρό ποινικό μητρώο η ποινή είναι χωρίς αναστολή αλλά εξαγοράσιμη! Χρειάζονται άμεσα 12000 ευρώ.

Όπως γίνεται κατανοητό πρέπει όλοι να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να συγκεντρώσουμε αυτό το ποσό… Το έχουμε πεί και το εννοούμε: Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!!!

ΥΓ: Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν οι κινήσεις του συνδέσμου ως προς αυτό το θέμα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε