Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

400.000 ευρώ δίνει η ΑΕΚ για Γεωργιάδη – 1,2 εκ. ζητάει ο Θεοδωρίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Επίσημη πρόταση στον Πανσερραϊκό κατέθεσε η Ένωση αλλά το οικονομικό “χάσμα” μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστιο. Το Newsit αποκαλύπτει το “παράθυρο” στο συμβόλαιο του παίκτη που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι!

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αποκτήσει ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου προσφέροντας 400.000 ευρώ συν έναν ποδοσφαιριστή.

Η απάντηση του προέδρου του Πανσερραϊκού ήταν “αφοπλιστική” αφού ζήτησε 1,2 εκ. ευρώ. Όπως γίνεται αντιληπτό με τέτοια οικονομική διαφορά δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για περαιτέρω διαπραγματεύσεις. Πάντως η Ένωση θέλει τον παίκτη και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ο Γεωργιάδης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει “παράθυρο” που του επιτρέπει να εξαγοράσει το καλοκαίρι του 2011 τον τελευταίο χρόνο έναντι περίπου 100.000 ευρώ.

Αυτό αλλάζει όλα τα δεδομένα μιας και η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και τότε να αποκτήσει τον παίκτη δίνοντας πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που προσφέρει τώρα. Βέβαια η Ένωση δεν παίζει μόνη της μιας και τον ποδοσφαιριστή παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός, χωρίς πάντως να έχει καταθέσει πρόταση.

Προπόνηση… κηδεία στην ΑΕΚ – Άρεσε ο Μίτσελ – Ένα μήνα εκτός ο Δέλλας

Η απίστευτη γκριμάτσα του βοηθού προς τον Χιμένεθ! – Δείτε το βίντεο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε