Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

44 ευρώ ζητάει στη μήνυση κατά Βγενόπουλου ο "Καπετάνιος"

44 ευρώ ζητάει στη μήνυση κατά Βγενόπουλου ο `Καπετάνιος`
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.10.2011 | 21:14
Πρώτη δημοσίευση: 12.10.2011 | 21:14

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έδωσε στη δημοσιότητα τη μηνυτήρια αναφορά κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και σε αυτή ζητάει... 44 ευρώ, δείχνοντας ότι αυτό που θέλει είναι η αποκατάσταση της τιμής της οικογένειας γύρω από τις εγκαταστάσεις της Παιανία.

Ο "Καπετάνιος" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Παρίσταμαι ως πολιτικός ενάγων αιτούμενος το ποσό των 44,00 ευρώ με επιφύλαξη ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός μου ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων, ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που έχω υποστεί από την παράνομη πράξη συκοφαντικής δυσφημίσεως του εγκαλούμενου, όπως αυτή αναλυτικώς περιγράφεται ανωτέρω."

Η δήλωση του Γιώργου Βαρδινογιάννη για τη μήνυση και η απάντηση του Βγενόπουλου

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την αναφορά του Ανδρέα Βγενόπουλου στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε προ διμήνου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και στον τρόπο που η οικογένεια Βαρδινογιάννη πήρε την έκταση. Ο Mr MIG είχε ισχυριστεί ότι η ΓΓΑ έκανε δωρεά την έκταση ενώ ο Καπετάνιος στη μήνυση που κατέθεσε συμπεριέλαβε και αντίγραφα των συμβολαίων για την αγορά της έκτασης.

Όσον αφορά στην ανακοίνωση-απάντηση του Ανδρέα Βγενόπουλου, η πλευρά Βαρδινογιάννη αναφέρει ότι στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έγινε το καλοκαίρι είχε εγκριθεί η ενοικίαση των εγκαταστάσεων από την ΠΑΕ, ενώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είχε πει το 2008 ότι το προπονητικό κέντρο παραχωρείται δωρεάν για την επόμενη τριετία. Από τη στιγμή που ο χρόνος αυτός πέρασε ήταν λογικό να υπάρξει αντίτιμο για να μπορεί η ομάδα να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις που ανήκουν στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο