Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

5 συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών Άρη – ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τα επεισόδια που έγιναν στην Έδεσσα με αφορμή τα εγκαίνια του συνδέσμου του SUPER 3 μεταξύ οπαδών του Άρη και του ΠΑΟΚ οδήγησαν την αστυνομία στη σύλληψη 5 ατόμων.

Για περίπου 40 λεπτά 150 οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν στην Έδεσσα, έξω από το σύνδεσμο του Super 3 με απολογισμό πολλές υλικές ζημιές.

Η αστυνομία ενημέρωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη 5 ατόμων τα οποία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Χθες (02.03.2013) το βράδυ, στην Πλατεία Στουγιαννάκη στην Έδεσσα Πέλλας, εκατόν πενήντα (150) περίπου οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων ενεπλάκησαν σε επεισόδια μεταξύ τους, πετώντας πέτρες και κομμάτια μαρμάρων, καθώς επίσης έγινε ρίψη δύο αυτοσχέδιων βομβών μολότωφ και βεγγαλικών.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, με αποτέλεσμα τα άτομα να αποχωρήσουν από το σημείο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης και στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα ηλικίας 22 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της νομοθεσίας «περί όπλων» και «περί φωτοβολίδων, πυροτεχνημάτων κ.λπ.». Παράλληλα προσήχθησαν άλλα επτά (7) άτομα, τα οποία μετά την εξέτασή τους, αφέθηκαν ελεύθερα.

Κατασχέθηκαν στην περιοχή, ένας πλαστικός κάλυκας χρησιμοποιημένης φωτοβολίδας και ένα στουπί εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε