Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

6 εκ. ευρώ δίνει η Βόλφσμπουργκ για Αβραάμ

Στο στόχαστρο της Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
Στο στόχαστρο της Βόλφσμπουργκ βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μία πολύ σοβαρή κρούση είχαν οι ερυθρόλευκοι από την Βόλφσμπουργκ η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου και μάλιστα είναι διατεθειμένη να δώσει 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Ολυμπιακός περίμενε πρόταση είτε για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο είτε για τον Βασίλη Τοροσίδη όμως άλλος είναι ο παίκτης που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όμαδας του εξωτερικού.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ενδιαφέρει πολύ σοβαρά την Βόλφσμπορυγκ η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρωταθλητής”, φέρεται διατεθειμένη να βγάλει έξι εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να δελεάσει τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός τονίζει ότι θα ασχοληθεί με τις μετεγγραφές μετά τα πλέι οφ όμως σίγουρα αν φτάσει και επίσημα μία τέτοια πρόταση στα γραφεία της Αλεξάνδρας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν σεχτεί την οποιαδήποτε πρόταση για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι υποχρεωμένη με αφορμή συνεχιζόμενα δημοσιεύματα, που αφορούν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, σε προτάσεις για παραχώρηση ποδοσφαιριστών ή εξουσιοδοτήσεις στον οποιονδήποτε προκειμένου να λειτουργήσει για λογαριασμό της, να δηλώσει ότι στο σύνολό τους είναι αναληθή.

Όπως επανειλημμένως έχουμε τονίσει μοναδική επιδίωξή μας, στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης των play offs.”

Θέλει να “δέσει” τον Κυριάκο ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε