Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

7 εκ. ευρώ για Γκούτι δίνει ο Ολυμπιακός – “Μπάσιμο” για Γκοβού

7 εκ. ευρώ για Γκούτι δίνει ο Ολυμπιακός – “Μπάσιμο” για Γκοβού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται διατεθειμένος να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα προσφέροντας 7 εκ. ευρώ στον Γκούτι για συμβόλαιο δύο χρόνων. Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Σίντνεϊ Γκοβού.

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Νικοπολίδης

Τέλος ο Στολτίδης

Αν και στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι δεν θα κάνουν καμία κίνηση μέχρι να τελειώσει οριστικά η μεταβίβαση των μετοχών, εντούτοις δημοσίευμα της Μαδριλένικης εφημερίδας, Μarca, αναφέρει ότι ο Γκούτι έχει στα χέρια του μία άκρως δελαστική πρόταση από τους ερυθρόλευκους.

Στον έμπειρο μέσο που μένει ελεύθερος από την Ρεάλ, ο Ολυμπιακός προσφέρει 7 εκ. ευρώ για συμβόλαιο δύο χρόνων, χρήματα που αν μη τι άλλο δεν τον αφήνουν ασυγκίνητο.

Στο παιχνίδι έχει μπει και η Ζενίτ που φέρεται και αυτή διατεθειμένη να προσφέρει ένα αντίστοιχο ποσό. Πλέον ο Γκούτι είναι αυτός που καλείται να λάβει την απόφαση του.

Ερυθρόλευκο ‘μπάσιμο” για Γκοβού

Εκτός από τον Γκούτι στον Ολυμπιακό εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις πρωτοκλασσάτων παικτών. Μία από αυτές είναι ο Σίντνεϊ Γκοβού.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Γάλλος που έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό και που μάλιστα γαλλικά δημοσιεύματα τον έφερναν “κλεισμένο”, εξετάζεται σοβαρά από τους ερυθρόλευκους που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους κάνοντας μάλιστα την πρώτη επικοινωνιακή “νίκη” επί του αιωνίου αντιπάλου, στην επόχή Μαρινάκη. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε