Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

7 στα 7 και πρωταθλητής χειμώνα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με γκολ των Αμπντούν και Τοροσίδη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Πλατανιά στο Φάληρο και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα πανηγυρίζοντας την 7η νίκη του σε 7 ματς εντός έδρας. Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιρίων από την ομάδα του Ζαρντίμ.

Το LIVE του αγώνα

Όπως συνηθίζουν οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ιμπαγάσα ανατράπηκε από τον Δέντσα μέσα την περιοχή και ο Δημητρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αμπντούν ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κηπουρό, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Φουστέρ στο 8΄, ενώ είδε τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από την εστία του στο τετ α τετ με τον Ισπανό στο 17΄. Ο Τοροσίδης, όμως, δύο λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Χολέμπας και με κεφαλιά έκανε το 2-0 πανηγυρίζοντας το πρώτο του φετινό γκολ.

Η κυριαρχία των Πειραιωτών στο πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκε με τον Ιμπαγάσα να σερβίρει συνεχώς για τους συμπαίκτες του αλλά οι ευκαιρίες έμειναν αναξιοποίητες. Σα να μην έφτανε αυτό ο Πλατανιάς κατάφερε να μειώσει με το μακρινό σουτ του Ουντότζι χάρη στο λάθος του Κάρολ. Με τη… σέντρα σχεδόν ο Φουστέρ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι ερυθρόλευκοι απείλησαν με Τοροσίδη, Μήτρογλου και Σιόβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατέβασαν στροφές, ο Πλατανιάς ανέβασε την απόδοση του και οι ευκαιρίες ήταν λιγότερες. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τον κόσμο να φεύγει δυσαρεστημένος από το Φάληρο για το σκορ αλλά χορτασμένος από τις 27 τελικές προσπάθειες της ομάδας του.

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε και μαθηματικά πρωταθλητής χειμώνα και πλέον στρέφει το βλέμμα του στους αγώνες με Άρσεναλ και Παναθηναϊκού που ακολουθούν.

Ολυμπιακός (Ζαρντίμ)
: Κάρολ, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Μανωλάς, Μοντέστο, Μανιάτης (75’ Γκρέκο), Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Φουστέρ (84’ Βλαχοδήμος), Μήτρογλου (65’ Τζεμπούρ). 

Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Τζανής, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Κάλαϊτζιτς, Δέντσας (22’ Ντόε), Ουντότζι, Μιρτσέτα (72’ Ναζλίδης), Ουκάρ (46’ Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Παληγεώργος. 

Αναστασιάδης: Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από την Άρσεναλ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε