Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

8 διεθνή πρωταθλήματα τένις στην Κρήτη

8 διεθνή πρωταθλήματα τένις στην Κρήτη

Η ελληνική ομοσπονδία τένις διοργανώνει 8 διεθνή πρωταθλήματα, 4 αντρών και 4 γυναικών, στην Κρήτη από 13 Οκτωβρίου ως 18 Νοεμβρίου.

Το δελτίο Τύπου:

“Η Ε.Φ.Ο.Α. και η HELLENIC ZEUS Travel Services θα διοργανώσουν από κοινού, 8 διεθνή πρωταθλήματα τένις της σειράς Futures, 4 ανδρών και 4 γυναικών, με χρηματικά έπαθλα 10.000 δολαρίων το καθένα, από 13 Οκτωβρίου μέχρι και 18 Νοεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου LYTTOS BEACH, στην Ανάληψη Χερσονήσου του Νομού Ηρακλείου. Τo κόστος των πρωταθλημάτων ανέρχεται συνολικά στις 90.000€ και καλύπτεται από την HELLENIC ZEUS με συμβολική συμμετοχή της Ε.Φ.Ο.Α.

Τα διεθνή πρωταθλήματα, που διοργανώνονται στη χώρα μας, αποτελούν σημαντική βοήθεια στις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Έλληνες αθλητές, καθώς τους προσφέρουν την δυνατότητα να κερδίσουν βαθμούς, για την παγκόσμια κατάταξη δίχως να επιβαρύνονται με τα έξοδα ταξιδιών.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α., κ. Σπύρος Ζαννιάς συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της HELLENIC ZEUS, κ. Λευτέρη Παπακαλιάτη και τον ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αλλά και προσωπικά για την ευγενική χορηγία του προς την Ε.Φ.Ο.Α. Οι δυο άνδρες συζήτησαν επίσης μελλοντική συνεργασία των δύο φορέων η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο κ. Λευτέρης Παπακαλιάτης ανέφερε ότι στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας η σύμπραξη του Δημόσιου με τον ιδιωτικό τομέα καθίσταται απαραίτητη.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε