Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Ανοσίκε και παίζει στο κύπελλο

ΦΩΤΟ aekbc.gr
ΦΩΤΟ aekbc.gr

Την απόκτηση του 24χρονου σέντερ επισημοποίησε η Ένωση, αντικαθιστώντας έτσι το κενό που δημιουργήθηκε μετά την απομάκρυνση του Ντάνιελ Όρτον.

Αφού έλυσε την Κυριακή το συμβόλαιό του με τη Λαμποράλ Κούτσα, ο Οντέρα Ανοσίκε υπέγραψε στην ΑΕΚ ως το τέλος της περιόδου. Μάλιστα έχει κάνει ήδη δύο προπονήσεις και βρίσκεται στην αποστολή για τον αποψινό νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη στο Nick Galis Hall (19:30).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Όου Ντι Ανοσίκε (24χρ., 2μ.03).
Ο Αμερικανός σέντερ με τις νιγηριανές ρίζες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος περιόδου 2015-2016 με τη «Βασίλισσα».

Bιογραφικό

Ο Οντέρα (Όου Ντι) Ανοσίκε γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 3/1/1991. Είναι νιγηριανής καταγωγής Αμερικανός και τα πρώτα του βήματα στον χώρο του μπάσκετ τα έκανε με το κολλέγιο της Σιένα. Τελείωσε τις τελευταίες 2 χρονιές με διψήφια νούμερα σε πόντους και ριμπάουντ, ενώ διατήρησε κι ένα σερί 17 συνεχόμενων αγώνων με double-double, που συνιστά το 2ο μεγαλύτερο σερί τα τελευταία 15 χρόνια στο NCAA. Με το που αποφοίτησε επόμενος προορισμός του η Ιταλία και η Σκαβολίνι.

Ο 24χρονος σέντερ στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν με τη Σκαβολίνι είχε 14.3 πόντους, 13.1 ριμπάουντ και 1.1 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Επόμενος σταθμός η Αβελίνο όπου είχε 11.5 πόντους μ.ο. Να σημειωθεί ότι και τις δύο χρονιές στην Ιταλία βγήκε πρώτος σε ριμπάουντ σε όλο το πρωτάθλημα. Τελευταίος του σταθμός η Λαμποράλ Κούτσα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε