Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Εκτός και με Βέροια ο Τσιγκρίνσκι!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δίχως τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα παραταχθεί η ΑΕΚ και στο κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια. Τρεις μήνες εκτός δράσης συμπληρώνει την Κυριακή ο Ουκρανός σέντερ μπακ.

Ο Τσιγκρίνσκι συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα κι αυτό σημαίνει ότι τίθεται νοκ άουτ και από το ματς με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ, στις 5 Φεβρουαρίου. Ενα καθαρό τρίμηνο, λοιπόν, καθώς η τελευταία φορά που εμφανίστηκε με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν στις 5 Νοεμβρίου, στο 2-2 με τον Ατρόμητο. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να ανεβάσει στροφές από τη νέα εβδομάδα, ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στη δράση.

Μετά το εντυπωσιακό 6-0 επί του Λεβαδειακού, οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ πήραν ρεπό. Στα Σπάτα σήμερα βρέθηκαν οι δύο που ακολουθούν ατομικό (Τσιγκρίνσκι, Αραβίδης), οι Αλμέιδα, Βράνιες που ήταν εκτός αποστολής, αλλά και οι Αραούχο, Βινίσιους που αποκτήθηκαν στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Ο Ντίας έχει θλάση β΄ βαθμού, συνεχίζει τη θεραπεία του και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προς το τέλος του μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε