Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Έτσι ανοίγει ο δρόμος για Λιβάγια!

ΑΕΚ: Έτσι ανοίγει ο δρόμος για Λιβάγια!

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λας Πάλμας για τον δανεισμό του Μάρκο Λιβάγια. Ποιο είναι το κλειδί για να προχωρήσει γρηγορότερα η μετεγγραφή του στην Ένωση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΑS, η απόκτηση ενός επιθετικού από τη Λας Πάλμας, θα ανοίξει τον δρόμο για τον ερχομό του Κροάτη επιθετικού στην Αθήνα.

“Η Λας Πάλμας κινείται για τον δανεισμό του επιθετικού Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα από την Ίντερ, ενώ ο Λιβάγια ελπίζει ότι η μετακίνησή του στην ΑΕΚ θα υλοποιηθεί άμεσα”, αναφέρουν οι Ισπανοί και προσθέτουν:

“Μία άφιξη επιθετικού στις αρχές αυτής της εβδομάδας στη Λας Πάλμας αναμένεται να επιταχύνει την αποχώρηση του Λιβάγια με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κροάτης ξεκίνησε εντυπωσιακά με τη Λας Πάλμας με δύο γκολ στο Μεστάγια, αλλά η σεζόν τελείωσε για εκείνον με τις 5 αγωνιστικές που έφαγε για το σπρώξιμο στον διαιτητή του αγώνα με την Αλαβές.

Στη Λας Πάλμας συνεχίζουν να πιστεύουν στον Λιβάγια και γι’ αυτό δεν θέλουν να τον πουλήσουν. Ελπίζουν ότι θα συμβεί και με αυτόν ό,τι συνέβη και με τον Σέρχιο Αραούχο.

Έπειτα από τα θέμα απειθαρχίας και τα προβλήματα που είχε με τον νόμο, ο Αργεντινός πήγε στην ΑΕΚ, σκόραρε 10 φορές και επανήλθε στον δρόμο της πειθαρχίας. Κάτι που τον ξανάφερε στο ρόστερ της Λας Πάλμας εν όψει της νέας σεζόν”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε