Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

ΑΕΚ: Φορτσάρει για… γκολτζή! Πιθανός και ο Αραούχο

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δώσει ρητή εντολή για έναν επιθετικό δεινό σκόρερ που θα μπορεί να τελειώνει τις φάσεις της ΑΕΚ με γκολ. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει η Ενωση και για την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο της Λας Πάλμας, καθώς βρέθηκε ο αντικαταστάτης του.

Ο Τζόναθαν Καγέρι είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του!

Σε εκπομπή του Radio Marca Gran Canaria ειπώθηκε ότι: «Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση στον Αραούχο και περιμένει τις εξελίξεις. Στο τραπέζι εκτός από την προσφορά της ΑΕΚ, ο Αργεντινός έχει και άλλες προτάσεις από Τουρκία και Ιταλία. Ο Μανόλο Χιμένεθ τον θέλει στην Ελλάδα, αλλά το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Η Λας Πάλμας περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Τζόναθαν Καγέρι. Υπάρχει συμφωνία με τον Αργεντινό, αλλά περιμένει ένα χαρτί από τη Γουεστ Χαμ. Ακούγεται απλό, αλλά πολλές φορές αυτό αποδεικνύεται περίπλοκο. Είναι λογικό αυτή η καθυστέρηση να έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στην Λας Πάλμας και να επηρεάζει και το θέμα Αραούχο».

Στον ίδιο σταθμό μίλησε και ο πρόεδρος της Λας Πάλμας: «Ο Αραούχο θα φύγει, πιθανότατα, αυτή την εβδομάδα. Επίσης, μαζί του θα φύγουν ακόμη δύο ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε καμία πρόταση από την Κίνα για τον Αραούχο. Αντιθέτως, υπάρχουν ομάδες στην Ευρώπη, οι οποίες πληρώνουν τα χρήματα του συμβολαίου του.

Αισθάνομαι ότι είναι άδικο όλο αυτό για τον Αραούχο, γιατί ήταν πολύ σημαντικός για να πάρουμε την άνοδο. Περιμένουμε μια απάντηση από τη Γουέστ Χαμ, για να κάνουμε επίσημη τη μεταγραφή του Καγιέρι, για την οποία μας ζήτησαν μερικές μέρες».
 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε