Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΕΚ: Γεύμα συσπείρωσης! Χιμένεθ: “Νίκη με Ολυμπιακό, για εμάς και τον κόσμο”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Ένωση κινείται σε… ρυθμούς ντέρμπι και γι αυτό η ομάδα γευμάτισε μαζί μετά την προπόνηση της Τετάρτης. Τι ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες για ματς με τον Ολυμπιακό και τι τόνισαν οι Μάνταλος και Αραβίδης.

Το γεύμα στα Σπάτα έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Χιμένεθ να τονίζει προς τους παίκτες της ΑΕΚ πως πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Ηρακλή -όχι όμως την αντίδραση που έδειξαν- και να… βάλουν τα κεφάλια κάτω μέχρι την Κυριακή, όπου “οφείλουν” να πάρουν τη νίκη.

“Αυτό το ματς για μας έχει τελειώσει και το ξεχνάμε. Εγώ το μόνο που κρατάω είναι την εικόνα και την αντίδρασή σας μετά το 2-1. Τώρα πλέον βλέπουμε μόνο Ολυμπιακό. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίσουμε για εμάς και τον κόσμο μας. Κάτω τα κεφάλια και δουλειά μέχρι την Κυριακή”, είπε ο Ισπανός τεχνικός.

Από την μεριά των παικτών, μίλησαν οι αρχηγοί της ομάδας, Πέτρος Μάνταλος και Χρήστος Αραβίδης και έδωσαν το στίγμα τους. “Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει αυτό το ματς και για εμάς αλλά και για τον κόσμο μας. Μπορούμε να τους κερδίσουμε όπως το κάναμε και πέρυσι, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί, αποφασισμένοι και με πάθος από το πρώτο λεπτό”, τόνισε ο διεθνής μέσος. “Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν ομάδα”, είπε με τη σειρά του ο Αραβίδης.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε