Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η δύσκολη περίπτωση του “καυτού” Ελ Αραμπί (VIDEO)

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Παράλληλα με το ψάξιμο για νέο προπονητή, στην ΑΕΚ παρακολουθούν και τις περιπτώσεις κάποιων παικτών, που έχουν προταθεί.

Η ΑΕΚ θέλει να ενισχυθεί στη θέση του σέντερ φορ και εξετάζει αρκετά από τα ονόματα που της έχουν προταθεί, με κάποια από αυτά να είναι δύσκολες περιπτώσεις, αφού έχουν “τραβήξει” πάνω τους το ενδιαφέρον πολλών ομάδων λόγω των εμφανίσεων τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο επιθετικός της Γρανάδα, Γιουσούφ Ελ Αραμπί. Παρόλο που ο ισπανικός σύλλογος παλεύει για την παραμονή του στην Primera, όμως εκείνος κάνει την καλύτερη χρονιά του στην Ισπανία, έχοντας πετύχει 15 γκολ σε 36 εμφανίσεις!

Το συμβόλαιο του 29χρονου Μαροκινού φορ (με γαλλικό διαβατήριο) λήγει τον Ιούλιο του 2017, όμως προτάθηκε στην ΑΕΚ, αφού θα πάρει την ελευθέρας του, αν υποβιβαστεί η Γρανάδα (έχει να αντιμετωπίσει ακόμα Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα).

Βέβαια, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, είναι λογικό πως ο Μαροκινός επιθετικός να προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων, από “μεγαλύτερα” πρωταθλήματα, κάτι που θα δυσκολέψει την ΑΕΚ, στην περίπτωση που θελήσει να κινηθεί για την απόκτηση του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε